Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz #09634560 #63547 üzenetére

    A mely problema ugy nez ki megoldodott, de kozben sok ujdonsag is merul fel.
    Most eppen a sub és az erősítő elhelyezésén agyalok, itt egy kep a regi felallasrol, hogy jobban lassunk.

    Most ott tartok, hogy a tv mellőli 3 szög alakú szekrényt megszüntetem, annak a helyére megy be sub. Az erősítő, pedig a képen látható pirossal jelölt regi sub helyére menne a két szekrény közé pont egy szintben. Az alatta maradó helyre mennének a kábelek és az elosztók. Az erősító mögötti részre menne egy deszkadarab arra pedig a center a tv alatt.
    Ebben a felállásban nem zavarnák egymást az eszközök? Erősítő fal között hely 25-28 cm maradna, így fölfele is simán tudna levegőzni.
    Az erősítő és a sub elhelyezése így is jó lehet?
    Esetleg még a subot valahova a fotel és erkély ajtó közé lehet valahova elhelyezni, viszont ott szerintem megölné a hely hiány, kivéve, ha a fotel és szekrény közötti részre menne valahova az asztal möge az ablakok elott. A rajz sajnos elnagyolt, fotel és ágy között 50 cm, fotel és erkély ajtó között 75 cm hely van. Viszont az ablak melletti resz 130*130-as, leszamitva az asztalt lehet ott is jo lenne?
    Beraktam most az ajtó és szekrény közötti részre, szerintem leárnyékol a fotel. Igaz hogy ha meg a 3 szög szekrény mellé menne, akkor kis részben takar az ajtó, jobbról, balról meg teljesen a tv alatti szekrény. Szoval most ebben kellene tanacsot adnotok!
    Most meg ugy latom, hogy patt helyzet. :F

    A mely zenei dts alatt ok, filmnel lehet kellene egy kicsivel tobb, mas zenek alatt szerintem keves. Egy teljes kalibralast meg megejtek ma, zenek alatt pedig majd a pure modot hasznalom. Vagy mit allitsak meg esetleg?
    Persze a sub helyes elhelyezese (korulmenyekhez kepest) sokat lendithet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák