Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Toobee #52261 üzenetére

    huh, se rudi,se emo nem kéne.(nemhogy arcamot, de még a denont se adnám,ha hallgatnom is kéne).. sherbourne meg nemtom miben jobb,mint az emo proci,de hasonlóan nem sok esélyét látom. félre ne érts, pár éve biztos oda-vissza lettem volna,de azért finomodott azóta az izlésem. el kell fogadni, nem véletlen kerül valami annyiba, amibe, és nincs olyan, hogy "féláron megverte", amikor bolti cuccokról beszélünk.

    nekem rettentő élmény volt, mikor majdnem full rudi féle kábelezés került a láncomba, az ember stilusáról, füléről, tapasztalatlanságáról nem is beszélve. maradandó rossz élmény, de iszok serényen, h kitörlődjön az emléke.

    emo erősítők esetén a Tied volt az első,ami saját stilusán belül jó volt. de amig kb ugyananyiért ethosz van, addig számomra nem kérdés, h melyik hibáit tudom jobban megbocsátani. Szerencsére elég érzékeny a dobozom, hogy ne legyen óriási para az alacsony teljesítménye. a kis 5 csatis erősítője+proci sztem egyenesen katasztrófa, annyit ér,amennyiért adják(új árban kb a 33xx denonokkal egy kategória), de hallo, ennyiért már használt 4xxx denonokat kapni, amivel tudok zenét hallgatni...

    Amiben viszont egyetértünk: szép és jó dolog vágyni arra, hogy tökös,dögös, életnagyságú legyen egy lánc hangja, de cseszheti az ember, ha nincs uralva. és a mi kategóriánkban ez mindenképp választás dolga, hogy inkább legyen töketlen, de hosszan hallgatható, vagy fordítva.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák