Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    Ma voltunk haverral a Hifi Barlangban kábelt venni egyik kollégának, és ha ott voltunk akkor egy picit hallgatóztunk is.
    Amit meghallgattunk: Monitor Audio M4, Monitor Audio BX5 és Tannoy V4
    Az M4-es nem volt olyan rossz, igaz a mélyei kicsit döbögtek, mondta is a csávó, hogy ez itt most ilyen (~100 nm-en) otthon a 20 nm-en sokkal több lesz. A három hangfal közül ennek lesz a legnagyobb mélye. :)
    Utána jött a BX5. Nah az nagyon szépen szólt, megfogott mélyek, szép énekhang, részletes zene. Egész nap eltudtam volna hallgatni. Kicsit arra emlékeztetett, amikor a Korner-nél meghallgattuk az ELAC FS67.2. Nem volt az a búgó mély, hanem megfogott volt.
    Utolsónak meghallgattuk a Tannoy V4-est is de csak azért mert ez most akciós szettben. Ha valakit érdekel 190 az 5.0. Ennek is búgósak voltak a mélyei, meg olyan mosottak vagy milyenek voltak a magasai, nem volt olyan szép az énekhang, mint a BX5-ön

    Úgyhogy arra jutottam, hogy erre kell gyűjtenem. Remélem lesz még kapható akkor is, amikor meg lesz a rávalóm. :) Mert most pl 200 ezer a front pár + 70 ezer körül van a center, ha csak 3.0-ával indítanék. Ez meg nekem egy ici-picit húzós. Az ötös sem jött be, így várok még. :D

    A sorrend a következő lett:
    1. MA BX5 - Ilyet fogok majd venni, ha lesz rá pénzem és lesz valahol jó áron. :) Úgy érzem nekem nem éri meg azt a különbözetet az RX változat, mert nekem mozira kell és nem zenére.
    2. MA M4
    3. Tannoy V4

    SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Új hozzászólás Aktív témák