Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van némi pénzem, amit szeretnék egy alap "házimozi" rendszerbe ölni. A hely, ahol lenne nem túl nagy, kb. 3x2,2m. A TV-től való távolság 2,8m, a kanapé mögött fal van, a TV körül pedig polcok, így elsősorban falra szerelhető/polcra helyezhető megoldások jöhetnek szóba.
    A TV egy LG/Panasonic LED cucc lenne, pl. 42LA620s, sajna a plazma vibrálását látom, és zavar, így ez maradt.
    BD lejátszót nem feltétlenül akarnék, van egy PC-m DB olvasóval, a gond az, hogy ezt egy 10m-es HDMI kábellel tudnám a TV-hez kötni (érdemes ezzel tökölni?). Később bekerülne a rendszerbe egy PS3/4, ami ezt a gondot felteszem, megoldaná.

    Kérdésem: milyen 5.1-es rendszer kellene nekem? Valami gyári LG/Panasonic 5.1 szett is megteszi, vagy érdemes nekiállni erősítő + hangfalszett keresgélésbe kezdeni?
    Milyen módon lehetne a PC+TV+PS kombinációt a hangrendszerrel összeházasítani? Azt tudom, hogy a HDMI viszi a Dolby Digitalt is, de mindegyik, vagy csak az 1.4-es (TV-n elég egy 1.4, vagy jó lenne több is)?

    Ja, és a rendszer zenehallgatásra is lenne használva, ha már egyszer, általában rock/metál szólna esetleg némi komoly zenei kísérettel.

    Köszi a segítő válaszokat, ha amatőrnek tűnnék, az nem a véletlen műve...

    [ Szerkesztve ]

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák