Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    Fórumtársunk jóvoltából CA650R teszt volt ma nálam.

    Mozi: Transformers, True-HD. Rotellel természetesen sima DD. Amit jobbnak találtam CA esetén, az a felbontás és a hangok részletessége. Talán ez betudható a HD hangsávnak, illetve a méretes tápnak. Ami nem tetszett, az az, hogy a Prosont nem hajtotta meg rendesen. Nyilván képletesen, mert csak a jelet adta, de valamiért nagyon halknak találtuk. Fél hangerőn (Proson seggén) szinte észrevehetetlen volt, 3/4-en már egész kellemesen szólt. Az erősítő menüjében +2dB volt beállítva, az összes többi csatornára 0, mint a Rotel esetén.

    Zene: a szokásos számokkal. Külső dac nélkül. Lehet egy AB teszten nem mondtam volna meg, hogy melyik van éppen bekötve. Nagyon hasonlított a hangjuk egymásra. Allan Taylor esetén a mély és a magas szépen megvolt, a közepe egy kicsit bántónak hatott, de összességében jól szólt. Abszolút vállalható vas sztereóra is. Megvolt a tér, leváltak a hangok a dobozról, a színpad is a helyén volt.

    Kábelek: HDMI Dune-től CA-ig: ThatCable HDMI, TV-be: Audioquest Cinnamon. HF kábel frontnál: Bartfay SPK-2000, center: Gotham, SR: Kácsa 1,5-es. Rotelnél a digit ic AQ VDM-1, analóg ic Pisti féle diy.

    Összegzésnek annyit mondanék, hogy ennyi pénzért szerintem egy nagyon jó kompromisszum. Ezzel már érdemes zenélni is, mozin meg nagyot üt. Nem egy csirke gép...

Új hozzászólás Aktív témák