Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz ada19 #177077 üzenetére

    A cáfolatok mellett ugyanennyit lehet olvasni az ellenkezőjéről is. Csak arra rá van sütve hogy placebó. Azt remélem senki nem vonja kétségbe hogy egy hangfalkábel beleszól a hangba (produkálhat több magasat, elvéve a mély tartományt és fordítva). És ha egy hangfalkábel beleszól akkor egy szintén analóg jelátvitelt végző IC miért ne szólhatna bele.

    A másik hogy ha egyesek szajkózhatják hogy hülye vagyok akkor én miért ne hülyézhetnék ugynaugy? Mert csak egy “tudományos” igazság van? Én jobbnak hallom az egyik kábelt mint a másikat és ezt Void tudományos érvelése sem fogja megcáfolni.

    köszi a cikket, már értem nyugaton miért akarnak LMBTQ gyerekeket nevelni. Szép új világ.
    A tudat nagyon sokmindent meghatároz. Egyszer gyerekként beleittam egy zárt poharas üdítőbe. Narancslevet kértem de más volt benne, az agyam a narancslevet várta és elsőre azt is éreztem, 1-2 másodperc után tudatosult bennem hogy fura íze van ennek a narancslének és akkor derült ki hogy más van benne (talán almalé volt). Szóval a tudatunk alapvetően meghatározó amikor megtapasztalásról van szó.

    Aki nem akarja hallani a különbséget az nem is fogja bár olvastam több olyan kommentet is hogy szkeptikusként leesett az álla egy kábel csere alkalmával. Persze lehet hogy csak erős volt a placebó.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák