Új hozzászólás Aktív témák

  • Saughassy

    aktív tag

    válasz VoidXs #175484 üzenetére

    Na, akkor a "Mentsuk meg az SVS becsuletet" es tanuljunk a mérésekből contestet megnyitom. :)

    Nekem a group delay abrazolasa nem vilagos, ha jol ertem akkor group cycle-t megkozeliteni kellene, nem alulmulni? Az Arendalnal az a 140Hzes tuske a tesztelok szerint egy hallhato rezonancia, ami szerintem inkabb problema, mint hogy hany ms +- 20 hznel a group delay. Ezt amugy mindig le is irjak a teszteknel.

    Ez van ha sok szabadideje akad az embernek ejszakai muszakban. :) Szoval szerintem ha csak akkora SPLt veszunk ki az SVSbol amit az Arendal tud (onkenyesen kivalasztottam a 25-hzet :) akkor ott bizony az SVS is hozza azokat a torzitasi ertekeket, cserebe viszont komoly dinamikai tartalekai maradnak meg ha plusz torzitas aran is. Erre en max azt mondanam, hogy mas filozofia, nem azt hogy rosszabb. 25 tol pedig brutalis az elonye es inkabb kisebb, vagy egal a torzitasa.

    Hogy 20 hz alatt milyen torzitast mernek az meg igazabol nem tudom mennyire lenyeges, mikor te magad is azt irtad, hogy az Arendal egy 30Hzes sub. :)

    Egyreszt tenyleg kerdeses, hogy mit erzekel az ember abbol a torzitasbol, mikor ott nagyjabol csak mesterseges hangok lesznek, azt meg ugye mihez viszonyitod, masreszt pedig (leginkabb) ugy is kifogy a kakao mindkettobol.

    Bar ezt a "Mindent nezzunk ref levelen" szent oruletedet elfogadom, azert a tobbseg szerintem nem ugy hallgat egy konzumer cuccot, halado topic ide, vagy oda. :)


Új hozzászólás Aktív témák