Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz libus #158803 üzenetére

    Egy X550BT bőven szűk keresztmetszet a HD hangokhoz. Hiába magas a bitráta, ha maga az erősítő egyáltalán nem képes a plusz részleteket megjeleníteni. És hasonló a helyzet az X2600H-val is.
    Kicsit ez olyan, mintha egy Suzukiba 100as benzint töltenél. Hiába "megy" a magas oktánszámmal is, jobb nem lesz tőle. Az egyetlen hely, ahol kihallod a különbséget, az a felsőház, és akkor itt nem csak erősítő, de hangfal és társai szinten is ott kell lenni.

    Inkább vennék a helyedben ebből a pénzből egy jó, de régebbi erősítőt, minthogy ezekkel HD hang+eARC-ozzak.
    Az X2600H árából már használtan AVR4520-at veszel, ami szerintem egy nagyon jó hangú és teljesítményű erősítő, és ezerszer jobban fog szólni a sima DTS, mint az X2600H-n a DTS HD.

    A fekete párducnál amúgy a HD hang angol volt a DD meg magyar, nem? Azért van egetrengető különbség, mert full újra van keverve a magyar hang. Keress olyan filmet, amihez van HD és sima DD (vagy inkább sima DTS) angolul. Sokkal kisebb lesz a különbség.

    [ Szerkesztve ]

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák