Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz gago1975 #151944 üzenetére

    "Nem hencegésből vettem meg az Oled tv-t és a nagyobbat se hencegésből, magamutogatásból veszem meg."
    Kinek nem inge, ne vegye magára! ;) Tényleg nem neked címeztem, általánosságban írtam.
    "Adódott egy gond és szerettem volna ha minden rosszindulatú megjegyzés nélkül segítettél volna illetve itt a fórumon megoldást, lehetőségeket ajánlásokat kaptam volna."
    Morzsányi rosszindulat nem volt bennem és a szavaimban, sajnálom, hogy annak érezted! A tálalásom korrekt, legfeljebb kissé nyers, szókimondó, ezért sokan utálnak, de változtatni nem vagyok képes, próbáltam.

    Már ott hibát követtél el, amikor 2011-ben nem Panasonic plazmatévét vettél, azok akkor kezdték elérni a legjobb formájukat.
    Az OLED rendben van, mert az LCD-ket sosem tudtam megszeretni, aminek számos oka van. LED TV viszont nincs, csak LED háttérvilágítású LCD. ;]
    "Hogy nem látni semmi pluszt? Egy FHD-hez képest? De van és nem is kicsi."
    Full HD OLED-hez hasonlítottad és úgy láttad a különbséget?

    Ha van a háznak pincéje, alagsora, ott kialakíthatnál egy valódi moziszobát. Sajnos olyan tanácsot nem tudok adni, ami a bemutatott szobára vonatkozólag hasznos lenne, kivéve a szalagfüggönyt. Két ismerősöm próbálkozott amerikai nappaliban jó hangzást összehozni, a rendszer értéke mindkettőjüknél meghaladta a 10 millió forintot. Hosszas, 1-2 éves kínlódás után másik házba költöztek, pontosabban építtettek maguknak.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák