Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    na megjott vegre a 400XXLS-em. nagyon fincsi zenevel. filmekkel meg nem nagyon teszteltem. most kanape mellett van, hatul balra es ha dorombol vhol lfe sav akkor azert kicsit fura, hogy balrol hallom a melyet. elore sajnos nem nagyon tudom elvinni az rca kabelt...megprobalom majd magam fele forditani hatha ugy jobb lesz, most elore nez. zenevel is ha mondjuk 80hz-en vagok nem 40-en akkor azert kicsit hatulrol jon a mely. de naaagyon finoman szol :)

    lfe+main -nek lfe sav eseten is van jelentosege? vagy ez csak akkor relevans ha nem lfe savval rendelkezo forras megy, mint pl 2.0? mert direct/pure directtel ha szeretnem hogy legyen subom akkor mindenkepp LFE+MAIN-t kell allitanom, LFE-vel nem szol a sub csak a tobbi modban.
    denon alapbol large-ra meg 40hz-re teszi a crossovert minden hangfalon, lpf on lfe default 120hz. ahogy olvasgatom ezt a double bass dolgot, nekem lfe+main beallitassal small-ra kell tennem a hangfalakat es inkabb 60-80 hz kornyekere a crossovert? lpf on lfe meg 120hz, ugye?

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák