Új hozzászólás Aktív témák

  • beleriand72

    tag

    Feltartani senkit nem szeretnék - lehet nem is feltétlen egyezik a topic szabályzattal és biztosan már ezerszer ki lett tárgyalva - de szerintem ez a 'hallgass meg többet, neked melyik tetszik" abszolut szubjektív. A technika akár minden esetben lehet csúcskategória hiba nélkül. Az hogy nekem melyik basszus hogy tetszik, melyik cin nem bántja a fülemmind-mind csak nekem fontos. A zenész nem hozzám hangolta a hangszerét, lehet amire a többség azt mondja hogy nem elég telt...nos ők épp úgy akarták. Kb 100 rendszeren 100 féleképp szól.
    A rendszer dinamikájára is ugyanígy igaz, nem az a cél, hogy tökéletesen kialakított akusztikájú helységben hallgassuk, hanem otthon kényelmesen a kanapén és az már nem ugyanaz.
    Hülye kérdés, de melyek azok a 100%ban objektív jellemzők, amelyek kizárólag a rendszer minőségére vonatkoznak. Természetesen az alkatrészek (kondenzátorok, kis apró bigyók...)teljes minőségi ellenőrzésén kívül.

    MI6 - Canon EOS 30D - Gaggia Classic - Mazzer Super Jolly - Klipsch R-28F - Yamaha RX A-670 - Scott Sub Cross10 - Sonder Camino Ti Rival 1x - Bianchi Oltre XR4 - Ricoh GRIIIx - Lelit Bianca PL162T-v3 - Mazzer Omega - Niche Zero

Új hozzászólás Aktív témák