Új hozzászólás Aktív témák

  • access_denied

    senior tag

    válasz arcitec #128760 üzenetére

    Semmi gond, köszi a választ ;).

    Azért is írtam le a szobaméretet, hangfal típusát, mert úgy gondolom, hogy azokkal nincs probléma, partiban vannak, sőt a Tannoy még sok is a helyiségbe.

    Az RX-A850 annyira nem is tetszik, mert most egy árban van az 1050-el, ami ugye más kategória. A Marantzzal az a bajom, hogy kicsi a kijelzője, reggelente lapozgatok a számok, albumok között, kell az olvasható megjelenítés. Lehajtogatni a 7010 előlapját... hát ez nem történne meg minden zenehallgatáskor az konkrét.

    és #128761 Norbi 72

    Mindent ki lehet cserélni, mint ahogy az állványt is. Amikor ide költöztem, az első bútorom, berendezési tárgyam a TV állvány volt. Ideális magasságban van a TV, alatta a center, lemezjátszó, alatta az erősítő, majd alatta még egy hangfal a gitárnak. Az állványnak vannak hibái, de elrejtett minden kábelt, ez volt az egyik legfontosabb számomra, hogy egy kábelt se lássak a 30-ból, vagy ki tudja mennyiből.

    Az üveglapok mélysége és a tartó konzol hossza határozza meg, hogy mi az ami elfér. Valami ilyesmit képzeljetek el, a rendszerét tekintve. Annyiban más, hogy pl. a center is kis karokon van, a lemezjátszó és az erősítő is. A karok magassága állítható, nem ilyen, mint a képen van. Mindezt csak azért írtam, mert tényleg nagyon praktikusnak találtam ezt az állványt és most sem gondolnám máshogy, a polcok mélységétől eltekintve.

    De ez a problémakör már túlmutat a topik keretein...

    Köszönöm a válaszotokat, még birkóznom kell a lehetőségekkel :).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák