Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabikaa20

    őstag

    Erre a 180ezres problémára itt egy magyarázat...Az első HSZ-ből ragadtam ki az összefoglalásból.

    A házimozi erősítőket több kategóriára oszthatjuk:
    - Belépő kategória: általában 40-100 ezer Ft-os vételár között, amely az előbb felsorolt tulajdonságokon felül kevés plusz szolgáltatást ad, hangminőségük általában közepesnél rosszabb.
    - Középkategória: áruk kb. 100-tól 200 ezerig terjed, itt már több csatlakozó, több és jobb minőségű szolgáltatás, beállítási lehetőségek (pl. automatikus kalibráció saját mikrofonnal) és nagyobb kimenő teljesítmény jellemzi.
    - Felső-közép kategória: kb. 200-300 ezerig itt már sokoldalú beállítási lehetőséggel találkozhatunk, széles a szolgáltatás kínálat, pl. internet elérés és frissítés lehetősége, jobb hangminőség jellemzi őket.
    - Csúcskategória: a lehető legtöbb szolgáltatást tartalmazzák, amit az adott évben bele lehet építeni, és általában a legjobb minőségben kerülnek bele ezek a szolgáltatások. Minőségi, akár audiofil alkatrészeket tartalmaznak, így nagyon jó hangminőség és pontos hangleképzés jellemzi őket.

    Na akkor hogy is van ez? Az összefoglalóban középkategóriába sorolják a 180ezres erősítőt!Akkor azért mégse felesleges pénzkidobás... :U Olyannak lehet aki egy fél millás(vagy több) erősítőhöz van szokva.Valaki írta,hogy ez a topik csak a felső kategóriás erősítőkkel foglalkozik,az összefoglaló szerint nem!És átlett küldve a belépőszintes meg a Hifis topikba...A topik indulása óta itt vagyok kisebb-nagyobb kimaradásokkal,de akkor ilyen nem volt.Azóta magasra tettétek a lécet a topikban...

    Én tartózkodom csak kifejtettem a véleményem... :U Béke!!

    Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

Új hozzászólás Aktív témák