Új hozzászólás Aktív témák

  • 69er

    csendes tag

    Sziasztok!

    Karácsonyra tervezek erősítő + hangfalak kombót vásárolni, mélynyomót esetleg később, vagy akár akkor is, ha lesz rá pénz. Ebből kiderül a keret adott, 300k van az erősítőre és hangfalakra. Ha jól gondolom, akkor 100k-200k arányban érdemes keresgélnem. Itt jön a problémám: annyi van, hogy na. Gyerekkoromból arra emlékszem, hogy apám Sony erősítője a jamo hangfalaival milyen bitangul szólt. Ezt szeretném elérni ennyi pénzből. :)
    Elsősorban az Annex hangcentert nézegettem, pl. egy Pio VSX-529 + Jamo S626. Mindenképpen tervezek elmenni meghallgatni a dolgokat, de nem akarom, hogy rábeszéljenek éppen arra, amit akkor el akarnak adni. Használt vásárlásától sem zárkózom el, viszont kezdő révén jártasság nélkül nem tudom, mit is keressek.
    Egyelőre a Pana ST60-as médialejátszóját használom külső hdd-ről, amivel nagyon meg vagyok elégedve, úgyhogy ha normálisan szólna, akkor maradnék is ennél a felállásnál. Különben kénytelen leszek beszerezni egy bd lejátszót.
    Ezek alapján bármilyen tanácsot, iránymutatást szívesen fogadok (milyen márkákat ne, hova menjek hallgatózni, stb.) vagy kérlek, javítsátok ki a tévképzeteimet, ha vannak! :)

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák