Új hozzászólás Aktív témák

  • Dagidög

    senior tag

    válasz liszi70 #110943 üzenetére

    "Jobban járnál reálisabb célokkal, semmi értelme annak, amit most a fejedbe vettél." - valamerre el kell indulni, más nem menet közben pontosítok.

    "Te csak azt gondolod. A specifikációt kell legkevésbé komolyan és figyelembe venni. Jó hangdobozt nem csak adatok alapján kell választani. Még az elvileg könnyen mérhető alsó frekvencia-érték is nagyon becsapós. Csak egy példa. A Monitor Audio RSW12 papír szerint 21Hz-től indul, mégis (például) az SVS SB 12 NSD pince-mély és gyomorrengető hozzá képest, holott papír szerint "csak" 23Hz-től indul." - francba, azt hittem legalább ez a része könnyebben azonosítható. Akkor megyek a fülem után, kénytelen leszek többet hallgatózni.

    (#110949) Sanci38: "Minden rosszindulat nélkül: látom neked is van még hová fejlődnöd:" - Nem történt semmi, pont ezért járok ide érdeklődni.

    Ez tudod mit jelent fogalmilag??... - bár szám szerint ilyen pontosan nem vagyok tisztában vele, de hallgatással tapasztaltam. Alsóbb frekvenciákban éppen az általad leírt űrt szeretném kitölteni, de a magyar használt piac ebben a kategóriában már eléggé limitált. :(
    Az infrahangok ismerete külön vonal, amit hirtelen találtam ki, ez alapján szűrtem az előzőekben a szubokat.

    (#110950) carpediem007: 'FHD kép szebb UHD TVn.' - Ez a jelenlegi felskálázi algoritmusok mellett csak valamilyen mesterséges "varázslat" eredménye lehet, az eredeti képet már nem úgy kapod meg, ahogy azt kéne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák