Új hozzászólás Aktív témák

  • Alx.Mercer

    aktív tag

    válasz kabar #105982 üzenetére

    kabar (#105982: Persze nem csak a csatlakozókat néztem, csupán azok szúrtak szemet elsőre. :)
    Nézegettem itt is a használt kínálatot, de nem nagyon tudom rászánni magam olyan használt műszaki cucc vásárlására, aminél nem tudom, hogy pontosan mit kell leellenőrizni ahhoz, hogy kiderüljön, tényleg nincs semmi baja. Az hogy körbenézem, bekapcsolom, megszagolgatom, nem hiszem, hogy elégséges. Szóval maradnék egyenlőre a bolti vásárlásnál, annak ellenére, hogy anyagilag jobban megéri a használt.

    (#105983) Csabroncka: Na ez egy olyan funkció, amit érdekelhet, mert az 5.1 mellett van egy 2.0 is amit meg zenehallgatásra használok. Nem lenne hátrány ha azt is rá tudnám kötni az erősítőre, igaz nem egyszerre szólna a két hangrendszer, hanem hol az egyik, hol a másik. Ebben az esetben tényleg megválhatnék a hangkártyámtól, mert semmit nem kötnék rá...
    Az anyagi lélektani határ 150k, így pl az akciós Yamaha 775-öt még lehet hogy bevállalnám (pont 150k)
    Annyiban sűrget a dolog, hogy a tv-t most vettem meg, de a fali konzol nincs meg hozzá (magam csinálok egyet, szerencsére szakmába vág a dolog. :-) ) de örültem volna, hogy mire a helyére kerül, addigra meglenne az erősítő... De persze elkapkodni nem fogom.

    (#105984) Norbi 72: És az ilyen rendszerek alkalmasak egy egyszerűbb 2.0 igényes megszólaltatására is (az 5.1 mellé lehet, hogy ez is rá lenne kötve)? Vagy az ilyen erősítőknek tök mindegy, hogy hány hangfalat kötök rá, ugyanolyan minőségben megy rajta minden?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó termékek (OneDrive galéria): https://1drv.ms/f/s!AhX-flNWpGw-hRUMHUQiLjQHjw5W

Új hozzászólás Aktív témák