Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz ozzy711 #1456 üzenetére

    Bemenet: 2x 6N2P-ER
    Meghajtó fokozat: 4x EF806S
    Végfok: 4x 6S33S-V

    Ez 10 cső, ezekből a hátoldalon lévő bemenet fölé közvetlen applikálom be a két input stage csövet, őket kézzel is lehet fogdosni 1 óra múlva is, annyira "hűvösek" amúgy.. nem lesz gond a hővel, ha bedobozolom. Cserébe körbe lesznek véve rozsdamentes acél lappal, alulról beszív az így a határolólapokkal létrehozott "üreg", felül kiszellőzik, úgyhogy némi árnyékolás jellegűt is élveznek majd ezáltal. Persze nem hermetikus dobozolás, de ők nem lesznek szabadon.

    Róluk megyek fel a már fedlapon, szabadon lévő 4db EF806S-re, illetve ezekről tovább a 6S33S-V-kre.

    Próbáltam röviden tartani az utat (fizikai távot) köztük.

    Eleinte az input oldalt is kitettem volna a tetőre, ahogy sokan csinálják, de gondoltam egyet - ne kérdezd :D - és amolyan Lampizator-osan :D beépítem őket bentre, direktben az input fölé.

    A kísérlethez vettem rozsdamentes acél lemezt is OBI-ban (vastagot, amit még visz az olló), védőkesztyűt, lemezvágó ollót, csiszolókorong fejeket (az éleket, sorját szépen leszedni, ne vágják szét a kezem) és ezekből hajtogatok köréjük is, illetve alájuk, a foglalatuknak is kis konzolt, ami megtartja őket vízszintes helyzetben.

    Keresek a telón egy fotót, hogy el tudjátok képzelni, egy prototípus konzol már elkészült, egész szépen tudtam hajtogatni két keményfa léc közé befogva (satum nincs) :B + a lapos fogóval. Kis M2.5-ös csavarokkal odafogatom a falhoz, talajhoz (lyukak adottak, így terveztem, de tudok szépen fúrni is), egyelőre jó.

    Eddig jutottam vele, viszont az első levágott lemezdarabkánál elkövettem egy kis kibát, úgyhogy újracsinálom, az már jó lesz.


    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák