Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Pete55555 #62623 üzenetére

    Az marha régi, ha esetleg valamit nem ismer fel (pl. vga), akkor simán nem tölt be. Jó a CD is (sőt jobb, mint a pendrive, mert nekem 2 gépem is van ami pendriveról nem települ, nem fut, "kernel panic"-ra fut még a telepítés elején, míg CD/DVD-ről hibátlanul feltelepül és működik).

    Low Profile Bracket-ként keresd a neten. Sok fajta van, kérdés neked milyen kiosztású kell. Ha jól tudom, akkor ezeket úgy árulták, hogy amelyik fel volt készítve LP használatra, ahhoz adtak extra "hátlapot" és le lehetett róla választani a legfelső csatlakozót ami szalagkábelen fityegett. Valami ilyesmire gondolok. ;)

    (#62628) DonElvis:
    Fateromnak Workzone-ból van ugyanilyen befogású, de fél év (nagyon) intenzív használat után azt mondom, hogy ki van zárva, hogy "elengedje" a befogott fejet. Nagyon erősen tart. Olyan a rugó benne, hogy először tartottunk tőle, hogy a felső kallantyú előbb fog eltörni, mint hogy át tudjuk fordítani a nyitási pozícióba. :DDD Nekem csak egy olcsó Extool-om van (ha lett volna akkor én is inkább Workzone/Parkside mellett tettem volna le a voksom, nincs igazán vele bajom, de faterom gépével jobb dolgozni sok pici apróság miatt), ezen imbuszcsavaros a felfogatás, de még erről sem akart csak úgy magától lejönni semmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák