Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz hejesírásó #4526 üzenetére
May the Force be with you!
-
hejesírásó
senior tag
HÚ HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!
nem ismertem az oldalt, tök jó!szval a lényeg h a cla az erősen kérdéses a zöldtea viszont odacsap a zsírnak.
az oldalon azt írják, hogy napi szinten 140-320mg polifenolt (a hasznos cucc a zöldteában) érdemes bevinni.
ami készítményt vettem abban ha az előírt napi adagot betartom (2db kapszula) akkor 60mg-ot viszek be a polifenolból. Szval akár napi 4-5 kapszulát is simán bevehetnék az általad linkelt oldal szerint.
most akkor melyiket tartsam be?
-
Vandit.
addikt
válasz hejesírásó #4655 üzenetére
A lényeg, h reggel éhgyomora vedd be az egész napi mennyiséget mert hasznosulási szempontból így a legjobb.
az oldalon azt írják, hogy napi szinten 140-320mg polifenolt (a hasznos cucc a zöldteában) érdemes bevinni.
Inkább ezt tartsd be.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
dunkel
őstag
válasz hejesírásó #4657 üzenetére
Belinkeled mi ez a cucc? Lehet a többiből is kéne a nagyobb adag...
-
adequate_cou
senior tag
válasz hejesírásó #4659 üzenetére
50 filter Zöld tea Tescoban 250
Csak mert én diéta alatt azt nyomtam, és most is azt fogom majd ha egyszer elkeveredek oda Napi 2-3at lenyomtam a 4-5 kávé mellett azt jó is vót Meg persze karnitin, de ahhoz meg csóró vagyok. Vagyis inkább faszom költ rá annyit.
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #4644 üzenetére
Köll!
Hogy borulna God rothadt befőttje a laptopodba! -
Markgx10
őstag
válasz Vandit. #4661 üzenetére
Először is köszönöm szépen mindenkinek a nyakerősítő gyakorlatokat.
Tegnap otthon ki is próbáltam, amit linkeltél, hát azonnal kiderült, hogy a nyakam is olyan szar gyenge, hogy az borzalom Viszont valószínűleg jól csináltam, mert olyan kegyetlen izomlázam van a nyakamban elöl, hátul, két oldalon, sőt még az állkapocscsont alatt is , hogy majd beszarok Viszont azt valószínűsítem, hogy évekbe kerül, mire nekem viszonylag erős nyakam lesz.
Ma pihenő van (csak otthon nyakazok egy kicsit megint ), holnap mellre edzek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kisninja #4647 üzenetére
na közben vettem egy univerzális töltőt
egyenlőre működik a gép, bár már a másik tltő elbaszódáskor beküldött neki pár horgot, meg balegyenest úgyhogy nem tom meddíg működik még.
MSI származék a gép amúgy
külföldön vettem és átnevezte az áruházlánc a saját márkájára, de MSI traveller 17xx valami a neve nem tom pontosanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dunkel
őstag
2x2 -t simán tolhatsz belőle
-
adequate_cou
senior tag
válasz hejesírásó #4666 üzenetére
Én 4*1be tolnám, de 10 naponta 3 rugó csak erre?
-
hejesírásó
senior tag
válasz adequate_cou #4667 üzenetére
2,5 ért vettem mint halandó ilyesmihez nem értő ember.
legközelebb majd azt a tea cuccot próbálom ki amit linkeltek az imént.
érdekem h költséghatékony legyek, szval legközelebb nem ezt veszem.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz hejesírásó #4652 üzenetére
Te most viccelsz, fogyáshoz mozogni
...
Most komolyan nem értelek, egy teától akarsz lefogyni és az a kérdésed, hogy kell-e mellé mozogni? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
harry
veterán
válasz hejesírásó #4670 üzenetére
Mert teljesen fölösleges ilyen tea hülyeségekkel foglalkozni, amíg nincs normális étrended, és nem mozogsz eleget. Ezek az alap dolgok, minden más csak kiegészítheti, segítheti a fogyás folyamatát, ezért egy olyan kérdés, hogy bármiféle kapszula vagy egyéb "maguktól is működnek", vagy mozogni is kell, hát...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
hejesírásó
senior tag
nem eszem szénhidrátos dolgokat, de eszem sok tejterméket és húsokat zöldségeket gyümölcsöket, nem iszom kávét, teát cukor nélkül iszom Cola-ból meg light-ot.
+ esténként mocorgok, néha futok, minden nap biciklivel munkába és haza.ezek mellé gondoltam vmit ami segít fogyni.
jó hogy nem állítasz belém egy Ifát azért mert fogyni akarok.
-
harry
veterán
válasz hejesírásó #4675 üzenetére
Na jó, de akkor máris nem 'magukban' használod a bogyókat/teát, hanem nagyjából a többi dolog is rendben van, azért így mindjárt más.
Mondjuk a tiszta kaja mellett szerintem továbbra is egy rendszeres és lehetőleg intenzív mozgás volna fontos, akár otthon, vagy a ház körül, edzőteremben, stb.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
macikos
addikt
válasz hejesírásó #4675 üzenetére
mocorogsz?
-
macikos
addikt
válasz adequate_cou #4672 üzenetére
Az nem úgy van! Nem tudtok ti semmit se a fogyásról!
Tekerj 5:35-höz, bíró Ica elmondja hogy lehet fogyni!6:30-nál pedig Fekete Laci beszél az evőversenyről amin indult, nagyon nagy
-
hejesírásó
senior tag
válasz macikos #4677 üzenetére
van egy kis pici padom odahaza, azon mellre gyúrok háton fekve kar kicsit behajlítvaés ilyen tárogatás vagy milyen mozdulat.
az a kis pad dönthető szögben, és láb beakasztható azzal felülés.
bicepszre a súlyzókkal
hátra, mellre meg sok másra a perfect push uppal
meg simán földön izé szivacson olyan hasprés-felülés szerüség aminél 1ik kéz a fejnél van a másik meg a hasadon, az 1ik láb a fej alatti kézzel átellenben átvetve, feltéve a másik lábad térdére, és a könyököt a térdhez emel-csavar.
meg azt a fajta felülést szoktam ahol levegőben az égnek a lábad összecsukva és kinyújtott kézzel felülsz a lábfejhez. (vagy legalábbis megpróbálsz, mert hát a hátad törne ketté ha menne )
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
ja és du 3 után már csak folyadék, zöldség és gyümölcs.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz hejesírásó #4681 üzenetére
Vizet nem szabad 14 után inni mert puffaszt, zöldség meg gyümölcs között legyen két óra, amúgy, jó, hogy nem eszel fehérjét 15 után mert lehet, hogy sikerülne rendesen a diétád és akkor meg úgy néz ki mint egy ember azt lognál ki a sorból
Macikos:
Na bazzeg, citromlé és csirkemell fehérje L-karnitin termelés, kurva jó Ha ezt előbb tudom[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz adequate_cou #4682 üzenetére
mert kéne ennem délután is fehérjét?
nem ihatok folyadékot 2 után ez komoly?
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz hejesírásó #4683 üzenetére
Egész nap kell táplálkozni, úgy 3 óránként, délután csökkenthető / elhagyható a szénhidrát. A fehérje bevitelt lehet egész nap magasan tartani.
A vizet meg végképp, egy 3-4 vagy több liter nyugodtan mehet.
Zöldségből szintén mehet sok, ezzel nem nagyon szoktak szórakozni, hogy mikor-mennyit. Gyümölcsből azért annyira ne sokat, főleg nem este.
Kerüld cukrot, zsírt (telített), lisztes kajákat.
Kajáról nagyjából ennyit.adequate_cou - ezt a vizes dolgot ugye nem mondtad komolyan
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz hejesírásó #4683 üzenetére
Inni egész nap kell! Persze vizet
Diétázni meg nem úgy kell, hogy 2 után nem eszel, mert azzal csak megvonod a testedtől a tápanyagokat.
A diéta szó jelentése szabályozott étrend. Tehát nem azt jelenti, hogy nem eszünk, hanem azt, hogy meghatározott mennyiséget eszünk megfelelő minőségű ételekből!
Azt hogy nősz/hízol vagy fogysz az határozza meg, hogy mennyi a napi szükséges energia beviteled és hogy mennyit viszel be. Ha többet eszel, akkor nősz/hízol, ha kevesebbet, akkor fogysz! Ha viszont nem eszel, akkor az izmok nem kapnak tápanyagot, ergo elsorvadnak. Illetve még ha nem eszel, akkor belassul az anyagcseréd, tehát kevésbé fogsz zsírt égetni.
Enni kell egész nap, felkeléstől lefekvéséig, meghatározott mennyiséget, megfelelően elosztva az egész napra.
-
-
hejesírásó
senior tag
válasz adequate_cou #4688 üzenetére
vacsira natúr egymagában 30 deka sertés ami nem zsíros az oksa?
vagy 30 deka debreceni kisütve (kifolyik a zsír egy része)?
esetleg egy nagy tejföl (kék)?
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz hejesírásó #4689 üzenetére
Atyaúristen, öcsém, akkor most rtfm, body.builder.hu alapismeretek aztán kérdezz.
Viszlát
-
macikos
addikt
válasz adequate_cou #4688 üzenetére
Én amúgy vegetáriánus vagyok, úgy mint Fekete Laci, tehát csak "növényevő állatokat" eszem
penene: kösz, beléd is!
hejesírásó: Debreceni? Jó hogy nem virsli Diétázol ember!
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz adequate_cou #4690 üzenetére
ok, akkor nekifekszek az olvasgatásnak.
amúgy meg a virslivel mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz hejesírásó #4692 üzenetére
Az hogy nem étel Meglehet enni, de értelme 0!
Tudod miből készül? 10% baromfi toll!, továbbá nemi szervek, bőr, porcok, ilyenek. Hús nincs benne.
-
harry
veterán
Itt sok mindent megtalálhatsz, ezek alapoknak szerintem jók, de természetesen sok másik oldalon is vannak jó leírások (és itt most nem a női magazinokra meg tévé műsorokra gondolok :-p)
Itt pontosabban: [link][ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Ezt láttátok már? [link]
Motivóciós klub.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
swoody
senior tag
Csirkemellből milyen kaját szoktatok készíteni amit tudtok sokáig enni?
Pörkölt kilőve alig birom már megenni. -
adequate_cou
senior tag
Zacskóban sütve telekúrva hagymával, paradicsommal és fűszerekkel, olaj nélkül is olyan szaftos és dzsuvás és isteni, mintha a legmocskosabb szar mekis kaja volna.
Esetleg ledarálod, paradicsompüré, fűszerek és akkor bolognai.
Vagy meg is főzheted
Ha meg nem pörkölt akkor valamilyen ragunak is megcsinálhatod, dobhatsz mellé pár csirkemájdarabot is, de ne sokat mert ipari mennyiségű koleszterin van benne viszont makronutriensek arányában nem rossz az árához képest.
Esetleg főzöl jó kis levest csirkemellkockákkal, karfiollal, vagy brokkolikrémlevesbe darálod, a variációk száma végtelen
-
macikos
addikt
De haverom aki agrár-mezőgazdász akármilyen mérnök nekem egyszer elmesélte, hogyan is történik a virsli gyártása... nem volt egyszerű történet...
Szóval meg kell nézni mit vesz meg az ember. Amin legutóbb felbasztam magam de nagyon, hiába nem pont ebbe a topikba tartozik, de leírom, az a ma kapható "csokoládék".
Tesco-s csokikrém, olyan mint a nutella, csak ugye olcsóbb... már a neve is érdekes: "Kakaó ízű kenhető krém", na mondom fasza! Aztán kiderült miért olcsóbb, nézem az összetételt: kakótartalom 4%!!! Komolyan, nézzétek meg! A többi dolog ami benne van az zsíradék és cukor! És ezt veszik és tömik a fejükbe az emberek!
A másik a tejszínhabspray. Az se tejszínhab, hanem tejszín ízű habspray! Hidrogénezett növényi olaj, ami kifújva olyan mint a tejszínhab, csak annyi a bökkenő hogy ég és föld a kettő, elég megnézni milyen gyorsan összeesik.
Azt nem is mondom, hogy amikor jött a mikulás decemberben, akkor a csokik nagy része szar volt! 25% alatti kakaótartalomnál a csokoládé ehetetlen. Nem olvad el az ember szájában! -
penene
őstag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest