Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Morris #60043 üzenetére

    +1

    Sőt, már szárazon is, ezért lett a téli most CC2 és nem GY V4S, mert szárazb ékezésben kevésbé acélos. A Michelin meg vizen, de ott óvatosan megyek, nem kell annyi tarcsi mint szárazon.

    Bringával is pár napja 4-5 gyors szakaszosat fékeztem, hogy épp ne vigyem el a táblát a kanyarban; száraz hideg úton is jól tapad a 30as GP5000, úgyhogy centizek, nem alakítom fékporrá feleslegesen a mozgási energiát :DDD .

    Ehhez mondjuk mindig mindenre jó gumikat (és fékeket) kell vennem (2 autón 3 szett, 3 felnőtt és 1 gyerekbringa, mert a picurt féltem, és ő sem aprózza el.)

    kenwood3: Az Ultracontact ha jól sejtem eco gumi, aminek csak akkor lenne igazán értelme, ha baromi sokat mész, pl taxisként. Amúgy szép dolog hogy alig kopik, csak nem is tapad 'eléggé', és átlagos futásnál 5-6mm-el lesz majd revült.
    Addig meg csak kevésbé tapad mint egy PremiumContact, azaz sanszos hogy nem olcsón max közepes (legalábbis az ecocontactok nem túl acélosak).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák