Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Üdv!

    Nálam tegnap autópályán előjött az év rejtélye. Autópályán egy emelkedőn haladva (M3) egyszer csak elkezd rázkódni az autó eleje, érzésre inkább a jobb oldala. Először azt hittem úthiba. Aztán csak nem múlt 10-15 másodperc múlva sem. Na mondom csak nem egy szép szálszakadás lett a futófelületen? Az emelkedő tetejét követően pont egy pihenő volt, lassítottam (közben rázkódás megszűnt) és kiálltam.

    Akárhogy forgattam a kerekeket, szálszakadásnak nem volt nyoma. Egyébként idei téligumik, acélfelnin. Na mondom akkor biztos a súly hiányzik valahonnan, biztosan lerepült. Megvolt mindegyik. Kerekek nem lötyögtek, kerékanyák a helyükön mind.

    Nincs mit tenni, óvatosan vissza a pályára. Nagy meglepődésemre semmi hiba. Hibátlanul haladtam, még végsebességig is meghajtottam próbaképp, de semmi rezonancia. El nem tudom képzelni, hogy mi lehetett. Arra is gondoltam, hogy egy szakaszon talán barázdás volt az autópálya és az szivatott meg. Mondjuk erre nem fogadnék nagy összeggel, mert ugyan ritkán, de szoktam járni az M3-on, de sosem tapasztaltam ilyet.

    Tipp esetleg, hogy mi lehetett ez?

    Üdv és BUÉK!

Új hozzászólás Aktív témák