Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    Hali!
    Régebben, amikor könyvjelzőzni akartam egy oldalt, megnyomtam a Ctrl+D-t, előjött a Könyvjelző menüpont, majd rákattintottam a "Szerkesztés..." gombra, hogy mappába rendezzem, majd elkezdtem szépen pötyögni a billentyűzeten annak a mappának a nevét, amibe be akartam pakolni a könyvjelzőt. Tök jól működött, oda is ugrott, ahol a bepötyögött szó van - sőt, ha mondjuk két "J" betűvel kezdődő mappa volt, és kétszer megnyomtam a J-t, akkor a másodikra odaugrott az ábécében második helyen lévőhöz, ahogy egyébként a Windows Intézőben is ugyanígy működik.

    Na most egy ideje nem működik mindez; nálam jelenleg a legfrissebb Google Chrome 26.0.1410.64 m van. Konkrétan nem tudom, melyik verzió óta van, de szerintem azóta, mióta átalakult a jobbklikkes context menü is, meg igazából mindegyik menü ilyen fehér hátteres, szürke kijelölős lett, Windows 7-nél korábban a beépített Windows GUI-s, szokásos szürke hátteres context menü volt, kékes kijelöléssel. Na, szóval mióta ezt cserélték, azóta van sztem ez a para.

    Erről tudtok valamit? Nálatok ugyanez a szitu? Hiába gépeltek, nem ugrik oda a megfelelő mappához? Mondjuk nem hiszem, hogy egyedi hiba, de azért rákérdezek, hátha tudtok róla valamit.
    ===
    Szerk.: na, közben megtaláltam ezt az infót:

    How to revert Google Chrome context menu back to Windows style
    http://superuser.com/questions/578704/how-to-revert-google-chrome-context-menu-back-to-windows-style

    eszerint pont a 26.0.1410.* változatok óta lett ilyen...

    --disable-new-menu-style kapcsolóval állítólag lehet tiltani, kíváncsi vagyok, kipróbálom...

    Egyébként nekem nem lenne nagy bajom az új context menüvel, de ez nagyon zavar... na, mindjárt visszajelzek, ez megoldja-e...

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák