-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv!
Mozilla Firefox probléma, de csak egyetlen oldallal. A profilt kimentettem mozbackup, csak a könyvjelzők, előzmények, és jelszavak. Reinstall + a kiegészítők frissítése, de a hiba maradt ugyanaz. Konkrétan a hirado.hu oldala, nem a saját gépem, aprócska gond, de szeretném megoldani.
Your browser sent a request that the gateway did not understand.
Possible reasons:
Your browser violates the HTTP/1.1 protocol.
There is an interoperability problem between your browser and this proxy.
Possible solutions:
Contact your system administrator for assistance.
Contact your Zorp support team for assistance.Kösz előre is, ha valaki tud hasznos tippet. Hja, proxy beállítások automatikus érzékelése van kijelölve. + explorer alatt megy az oldal.
Ráadásul rossz topikba nyomtam be
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, ha leválasztom a fiókot vagy újrarakom a Chrome-t és ezek után megint beállítom a fiókot, akkor a könyvjelzők nagy része megduplázódik szinkronizáció után?
Mit csinálok rosszul azon kívül, hogy ezek után ilyenkor kézzel ki fogom törölni a gépről a könyvjelzőket, mielőtt újra megadom a fiókot?
Mi lehet ennek az oka?Keresgéltem a fórumban, de nem találtam erre választ.
Előre is köszi a segítséget.
-
laszlohu
addikt
Új stabil chrome jött ki
-
Hege1234
addikt
sziasztok
most hogy felhőbe ment a chrome
nem tudom esetleg orvosolni azt a hibámat hogy
véletlenül bepipáltam azt hogy az összes jelszómat is törölje ?valahogy visszaállítani ?
-
spammer
veterán
válasz
Speeedfire #12038 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Használ valaki valami jó rss feed readert chrome alá?
-
-Mike-
addikt
Van valami toolbar arra, hogy az összes könyvjelzőmet kiírja? Oldalsávban vagy fent? Van egy pár, azért kérdezem mert egy sorba nem fér ki.
Köszi!
-
olivera88
veterán
Ha ezen az oldalon [link] megnyitok egy időpontot akkor új ablakba nyitja, Opera viszont nem hanem másik fülön. Be lehet állítani h itt is úgy legyen?
-
Hawk1979
őstag
-
D@niel
addikt
egy 768mega ramos, 2ghz celeron procis gépen van fent a chrome, és a youtube vidik 720p-ben már akadoznak, 480-ban viszonylag folyamatosnak tűnik.
tudok tenni valamit szoftveresen, hogy hd-ben is folyamatos legyen a képfeldolgozás?
-
Ezzel a legutóbbi frissítéssel, ha nem akarok "Az ablak fejlécének és keretének megjelenítése" fejlécet, akkor eltűnnek a jobb felső ablak gombok is.
Ha van fejléc, vannak gombok is, de előtte ez nem így volt.
A 3 ablakkezelő gomb mindig ott volt.(Közben bejelentettem nekik)
-
Nus
tag
Tudna segíteni valaki miért nem működik nekem a hw gyorsítás flash videonál? 22-es legújabb chrome PPAPI flash player a NPAPI ugye ebből már kiszedték pedig azzal sose volt gond. chrome://gpu ha beírom minden hw gyorsított pedig.
Üdv...
-
törölt tag
Sziasztok,
Ha jól használtam a keresőt, akkor az RSS olvasás még mindig nem működik úgy, mind Firefoxban, ugye?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Legújabb Google Chrome-ban miért nem jelenik meg a youtube-os videón az Orbit Downloader Get it! gombja? De a real player-é sem megy. Tud vki megoldást?
Előre is köszi. -
ƵøŁĭ
veterán
Google Chrome 23.0.1271.17 Beta
- This build fixes some of the known stability issues.
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Szükségem volna a segítségetekre! SSD-t használok és a chrome csipegeti a kapacitást folyamatosan. Böngészési adatok törlése némileg segít, de nem 100% hozza vissza. Tudtok valamit javasolni? (SSD topicban még nem kaptam választ).
Köszönöm előre is!
Szerk:Ez sem segített túlzottan mert ugyan úgy csordogál lefelé..
-
Orlin
addikt
Feltettem a Verzió: 22.0.1229.79 m nem bétát.Most jó lett a speed dial is
-
D@niel
addikt
Sürgős, mert már nagyon zavaró!
sziasztok,
öcsém gépén az alábbi hiba üzenettel indul mindig a chrome:
múltkor feltoltam rá a legújabb bétát, azóta ha letörlöm majd leszedem a "hétköznapi" verziót így indul. a béta nem tudta magát frissíteni, mivel "nem érhető el a frissítési csatorna", pedig az még nem is hogy 20-as verzió volt, tehát volt új verziós béta.
a könyvjelzőket, és minden egyebet meg kellene hagyni, hogy ha visszaállítom a gyárit akkor ott legyen minden. próbáltam most telepíteni portable verziót, de nem hagyta telepíteni.
köszönöm előre is
kellett nekem bétával szórakozni...
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A könyvjelzőket hogyan tudom ki menteni?
Az új beta szétcsúsztatta a Speed dial 2 képernyőt teljesen.Inkább vissza raknám a régebbi Chrome-ot.THX
-
törölt tag
Helló, akadt egy érdekes gondom, már jó pár hete jelen van.
Tehát ha Chromeban nézek egy cikket, például ezt : Színes képek az első világháborúból - Index cikk akkor a jobb felső szegmensben ugye ott van a Facebook ajánlom gombja. A legtöbb böngészőnél ha erre rákattintok, akkor megjelenik egy kis szövegdoboz amiben megjegyzést fűzhetek hozzá, majd klikk az elküldésre és készen is vagyunk, a továbbikban pedig a kék ajánlom gomb ennél a cikknél szürkére változik a felírat pedig ajánlva -ra.
Na most Chrome-nál nálam úgy néz ki, hogy ráklikkelek, egy pillanatra felugrik a szövegdoboz majd mintha rá sem klikkeltem volna újból kék. Tehát nem tudok hozzáfűzni szöveget, de ugyanakkor a Timeline-omon ott van hogy ajánlottam a cikket, továbbá a cikk oldalán nem lszik, hogy ajánlottam az az a kék gomb nem lesz szürke. Más járt már így? Ghostery nem okozhatja mert egy ideje már nem használom, de lehet más kieg csinálja.
-
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Nemrég frissített a Chrome, és azóta feltűnően sokszor húzom ki új böngészőbe a megnyitott oldalakat. Egyébként egy hasznos funkciónak tartom, de mintha érzékenyebb lenne most, alig hogy kicsit megmozdítom, már nyit is egy új böngészőt neki.
Kerestem kikapcsolási lehetőséget, de nem találtam. Van rá valami ötletetek? Csak én vettem észre? Már vagy 2 éve használom a Chrome-ot, és eddig nem volt ilyen.Köszi!
-
törölt tag
válasz
olivera88 #11992 üzenetére
Simán meglehetne csinálni hogy úgy nézzen ki mint XP-n, ha valamelyik téma készjtő szeretné, hiszen rengeteg olyan téma van, amely nem AERO-s keretet alkalmaz.
-
leeloodallas
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A következő problémára keresek választ, segítséget:
A vinchesterem egy áramszünet miatt megállt, majd újraindítás után a chkdisk "dolgozott" egy kissé a dolgon, talált is egy rakás hibát, amit ki is javított. Eddig semmi extra.
Csakhogy restart után a chrome folyton összeomlott, csak a kezdőlap (google) jött be, de első kattintásra újra összeomlás... Bármit is csináltam, rögtön maghalt.
(Az oprendszer Win7 Corporate, állandóan frissítve.)Uninstall, restart, reinstall, ugyanaz.
Találtam egy régebbi chrome telepítőt, azzal sikerült működőképes állapotban telepíteni, viszont az istenért nem hajlandó szinkronizálni a google-fiókommal. Ha manuálisan akarom szinkronizálásra bírni, bejön egy kis ablak, beírom a mail-t, jelszót, és csak dolgozik, miközben '"előkészítés..." üzenetet tol az arcomba. Se könyvjelzők, se jelszavak. Bizonyos oldalak be sem töltődnek, pl a facebook. Megjelenik a weblap fejléce, ahol az értesítés, üzenet, ismerősnek jelölés van, és megáll, fehér háttér...
Internet Explorer alatt minden oldal tökéletesen megy.
Ugyanezzel a hardverrel, a másik vinyón lévő, XP sp3 alatt futó chrome tökéletesen működik, szinkronizál, anyámtyúkja.
Na már most mi a frász lehet a baja Win7 alatt???
Előre is hálás köszönet a segítő szándékért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest