Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    kényszerűségből elkezdtem használni az új felületet.
    úgy gondolom, több ok is vezethetett oda, hogy a google lebutította a szolgáltatását, hogy megszabaduljon a felhasználóktól. szerintem kevés a tárhelye, plusz az ipari szintű (céges, munkára használó) felhasználókat át akarja terelni fizetős szolgáltatásba.
    azzal, hogy áttekinthetetlenné tette, plusz be is lassította a hevy userek előbb vagy utóbb (mint én is) új lehetőség után néznek. viszont inkább fizetnek is (másik szolgáltatónak), de ilyen gugli szerű üzleti magatartást nem tolerálnak (remélem mások sem).
    de az is lehet (ez lenne a legkedvezőbb kivitel), hogy egy kém épült be a gmail menedzsmentjébe, és ilyen "innovációkkal" akarja csődbe vinni azt (bárcsak ez lenne...!)

    az eddig fellelt hátrányok:
    • az új homogén (fekete-fehér) ikonok közt lassú kiigazodni (korábban ki volt írva a neve is, meg használtak színeket)
    • az egész felületet rettenetesen belassult,
    • a levelek infótartalma (pl. feladó) egy modernül korszerűen látványos, ugyanakkor teljességgel haszontalan és kimondottan idegesítő felugró ablakban jelenik meg, amiből nem lehet kijelölni/másolni (pl egy mail címet)
    • a szövegbeviteli mezőben az egérklikkéles gyakran nem működik (copy/paste stb. csak billentyűkombinációval)
    • levélíráskor hiába állítok be normál méretet alapértelmezettnek, mindig, minden levélben kis betűket használ. mindig ki kell jelölni, és át kell állítani normálra

    egyelőre ennyi, de folyamatosan fedezem fel az új "fícsöröket"

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák