- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itome
tag
Halihó!
Szerintetek melyik hangszedő a jobb?
a Gibson féle Dirty Fingers vagy Seymour Duncan SH-8 Invader?Elkezdtem építeni egy Tom DeLonge féle gitárt, csak régen, mikor Straton játszott akkor az SH-8 invader pickuppal, most meg Gibsonon nyomja és Dirty Fingers-el.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok.
Mi a véleményetek a Squier gitárokról? Azon gondolkodtam ,h egynek igényt tartanék az elektronikájára. -
Itome
tag
Sziasztok!
Szerintetek Magyarországon hol lehetne ILYEN koptatót kapni?
Hol érdemes nézelődni?
Előre is kösziüdv, itome
-
Itome
tag
Halihó!
D'Addario húrokról valami véleményt tudtok mondani?
Vagy esetleg Elixir? -
Itome
tag
válasz Szten Márs #3902 üzenetére
Amúgy milyen pengetőt használsz?
És ezt akk nem csak tőled kérdezném meg, hanem már mindenkitől.Milyen pengetőt használtok?
-
Itome
tag
Persze, h nem nagy tétel. A light (0.62) planet waves-ből van is itthon 30db (Mondjuk itt elég hülye áron van). Illetve a még vékonyabb tesójából (0.46) pedig 50db.
Esetleg, ha vkit érdekel szívesen adok kipróbálni
Egyébként a linkelt oldalon nem tudom miért ilyen drága, még itt Miskolcon is 180/db.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
válasz Pityusz76 #3921 üzenetére
Én is használtam a 2-t, de nekem az op. rendszerrel voltak bajai. win7-et már nem kedvelte.
Mondjuk az első használat után rá is jöttem, hogy nem szabad erőltetni az ilyen progikat, mert nem tudja szimulálni úgy, mintha valódi erősítőn és effektel próbálnád a hangszered.Úgyhogy, szerintem inkább felejtsd is el az ilyeneket.
-
Itome
tag
válasz Szten Márs #3932 üzenetére
No akkor csak hogy anyázhass
Itt egy video, melyben Tom DeLonge (Blink-182, ének/gitár) egy Taylor gitárt zúz szét. Itt ugyan nem derül ki, de olvastam anno, h az bizony tényleg egy Taylor volt.Imádom a Blinket, meg Tomot, de ezen azért én is pislogtam ,hogy érződik a felkapott amerikai zenész fíling rendesen.
-
Itome
tag
válasz Szten Márs #3934 üzenetére
Travis külleme ellenére elég jámbor meg szerény ember.
-
Itome
tag
Jaj de örülök... végre jó hír is befutott
Kaptam az e-mailt, h érkezik a napokban a várva várt hangszedőm, egy Seymour Duncan SH-8 Invader! -
Itome
tag
-
-
Itome
tag
Tudom, hogy nem ide illik, de nem tudok már mit csinálni
Valakinek nincs énekes ismerőse, aki tudna segíteni nekünk? Van egy srác, aki szívesen énekelne, de valami hangképzés nem ártana neki, csak nem találunk tanárt neki -
Itome
tag
válasz Szten Márs #4117 üzenetére
Érezhetően megvadult. Mintha nem is az a gitár lenne, amit elvittem a hangszerészhez.
Így lehet egy olcsóbb gitárt normális szintre emelni.Direkt használtan vettem amúgy 30ezer pénzért, mert ilyen sorsot terveztem neki. A kiberheléshez meg nem veszek új gitárt
Összegezve, nagyon baró hangszerem van végre. És megérte az utolsó fillérig.
-
Itome
tag
Igen, Affinityből lett ez a szörnyeteg
fs-zsoci: A hangszedő 27ezer pénz kicsiny hazánkban. (csak pesten láttam, ott is egy helyen és ennyiért), de 21k-ért vettem egy sráctól, aki ezekkel foglalkozik. Azért az a kis megtakarítás is jó, mert abból kényelmesen futotta a hangszerészre.
Plusz ugye a koptató, amit amcsiból rendeltem, postával együtt volt 3900 Ft.[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
válasz Szten Márs #4229 üzenetére
Engem ez a "Sajmore Duncan" igazán nagyon bánt.
Az én Made in USA Seymour Duncan Invader-em akk csak valami fing kópia, és egy 30ezres gitárban kaphattam volna egy igazit...a f@szt egyet kettőt is ... affene vigye el.[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Én ilyen téren pont csak a skálát, meg az elméletet tolom leginkább, az oktatóm ajánlásával.
személy szerint a többi meg nem is izgat, mivel nem is nagyon akarok ilyen szigorú beosztást, másrészt punkot játszunk, ami valljuk be nem igényel ekkora odafigyelést. Amit még szem előtt tartok, h amit csinálok az pontos legyen, mert hallottam már "tehetségeket" játszani, hogy így meg úgy gitározik, de olyan pontatlanul, hogy nekem is fájt. Összegezve, amit én szeretnék, azt tökéletesen tudom teljesíteni. -
Itome
tag
Hello!
Ne haragudjatok az offért, de nem tudok hova fordulni, hátha a zenésztársak tudnak segíteni
Szóval szükségünk lenne egy hímnemű énekesre, (californiai/deszkás) punk bandába. Ha bárkinek van ilyesmi ismerőse kérem szóljon, köszönjük szépen -
Itome
tag
Úgy látom eddig a Les Paul vezet a fórumon. Nincs más Fender-párti rajtam kívül?
-
Itome
tag
válasz kaoszpapja #4310 üzenetére
Végre egy Fender Köszönöm!
-
Itome
tag
válasz Psychonaut #4312 üzenetére
Jogos, de jó látni, hogy legalább Fender modellt emleget
-
Itome
tag
Ha már ilyen családias a hangulat én is megosztom bánatom
Nekünk idén lett volna esélyünk hegyaljára (nem ilyen nagyszínpad, hanem mittudomén melyik sátorban), csak nem készültünk el, most meg nincs énekesünk, úgyhogy a basszeres srác kezd hangképzést, hogy év végére fel tudjunk lépni.Daweee: én is kíváncsi vagyok mit alkottál.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Az a kis Korg effekt milyen szolgálatot tett? Így összességében kérdezném, mert én is multieffektet használok, bár (úgy gondolom) kicsit komolyabb modellt. Egy Boss ME-50-et zúzok, és azzal meg vagyok elégedve, egész jó hangzást biztosít. Bár sokat változott a hangzás pozitív irányba a Seymour Duncan miatt.
(Igazából nem vásárlás miatt érdeklődöm, csak a véleményedre vagyok kíváncsi)És még valami. Ez a Sing Sing hol van? Nem rémlik a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Akkor megerősítetted a hitem az ME-50-esemben
Viszont valami jó erőlködőt egyszer én is veszek, most egy noname 60W kombóm van. Gyakorolni, meg kisebb helyekre fellépni jó lesz, de egy Marshall nagy vágyam nekem is.A Sing Sing meg már beugrott így leírás alapján. Az utca házszám csak megzavart volna amúgy is
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Egy ilyen gyönyörű hangú gitárt keresek!
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
válasz Demonata #4338 üzenetére
Gondolom az árak miatt Plazaba a bérleti díjat keményen meg kell fizetni és ezt rajtunk keresztül tudják megvalósítani. Én se szeretek náluk vásárolni amúgy. Pengetőt is amcsiból nagy tételbe beszereztem szóval jóság van. (Itt jegyezném meg, ha valakinek kell ultra light .45mm Planet Waves adok szívesen) Amúgy ami még jó hangszerbolt a Mindszent téren a Ré-fó. Én náluk szoktam vásárolni, és a szervizük is jó. A gitárom náluk rakattam össze.
Daweee: Ha nem ódzkodsz a D'Addario-tól, akkor 10-es E húrt tudok neked adni.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Igen az e-bayen, postával együtt 3750Ft volt az 50db pengető, darabra így 75Ft. Ami nem rossz ár szerintem, bár akkor könnyebben kiszórtam rá a pénzt, mert még dolgoztam, mostmár kicsit neccesebb a dolog. Nem rossz amúgy, ez a vékonyka dolog és akárhiszed akár nem, elég sokáig bírja. Nem szeretem a vastagabbakat, bár utána nem sokkal hasonló áron rendeltem 30db .61mm planet wavest, azt sokkal jobban bejön, a .45 is néha jó, hangulat függő a dolog
De van még belőle bőven, szóval tudok adni, ha kipróbálnád.A Ré-fó meg a Sportcsarnoktól kicsit feljebb, az ITC székházzal szemben egy kapualjban található.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
válasz Demonata #4342 üzenetére
Vedd figyelembe, hogy a válság kihat rájuk is ilyen téren, gondolom inkább rendelésre beszereznek cuccokat, minthogy ott rohadjon rájuk. Plusz azt se lehet olcsó fenn tartani, ennek ellenére jó áraik vannak és értenek is hozzá, szal én szeretem
És nem csak TALÁN jobb, mint az Olasz, hanem JOBB, mint az Olasz
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Nekem egy Squier Affinity humbim van (amit kioperáltak a Delonge átalaíktás folyamán) De úgy látom már rábuktál az ibanezre, csak gondoltm leírom már én is ,h van
Viszont a poti és a pickupváltó fekete, ha érdekel, legalább valamivel én is hozzájárulok a projekthez
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Az lemaradt, h a sapi meg a poti természetesen ingyér lenne, mert kb rohadtul nem kell. Úgyis akarok egy sima króm Telecasteres potit.
#4353 Kanczy: Szerintem írd meg, h mit gondolsz jó árnak, és utána tudunk ajánlgatni, de szerintem használt piac lesz a jó döntés.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Ugyan mi baja lenne?
És itt pedig egy HSS koptató terv.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Halihó!
Nincs valakinek egy felesleges Telecasteres króm potija? -
Itome
tag
Gitárépítők! Vagy bárki, aki kicsit "egyediesítene"
Eladó egy új fekete, Strat koptató!
3 rétegű (fekete-fehér-fekete), 1 hangszedő + 1 poti kivágás.3500 jó magyar pénz az ára.
(A fényképen nem látszik, de rajta van egy tökéletesen illeszkedő műanyag réteg, ami a papíron tartja, nem a koptató sérült)
Üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest