Új hozzászólás Aktív témák

  • chaosmonger

    tag

    válasz Ba cy lus #54624 üzenetére

    Nem értem miért kell rögtön faszságozni a másik mondanivalóját ha nem értesz vele egyet, ráadásul ilyet nem is állított. Ha nem értetted meg elsőre a hozzászólást, olvasd el még egyszer, menni fog.
    Amit leírt az tény, változni nem nagyon fog, biztos vagyok benne ha csak itt Magyarországon pár mai zenekart, monjuk a Leander Kills-t vagy a Lazarvst fognánk és lepottyantanánk 85-ben, akkor 10-szer akkora népszerűséget tudnának elérni. Mint ahogy ha az első Pokolgép a héten jelent vona meg, akkor a kutya nem hallgatná.
    De az is az igazság része, hogy az első Pokolgép nélkül lehet hogy meg sem lennének ezek a mai zenekarok, még ha nem is hallották a lemezt.

    És az is igaz, hogy a 80-as években metálrajongó kamaszként amikor jártuk a várost és láttuk hogy egy színpadon a zenekar gitárokat pakol fel, akkor örömmel végighallgattuk akkor is ha jazz-t, blues-rockot, vagy folkot játszottak, ha meg akármilyen bénán elprüttyögték a Breaking The Law-t, akkor elaléltunk a gyönyörűségtől. Most meg utólag olvasom ha egy őskedvenc zenekarom koncertezett Pesten. Az a bizonyos ingerküszöb.

Új hozzászólás Aktív témák