- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhuszar
tag
válasz
#06658560 #10175 üzenetére
Hm, erre nem gondoltam. Tanulói változat ez is (V5 R21), a gép i5 processzor, ati mobility radeon HD 5740 vga, 4 giga memória, stb. Szerintem ennek elégnek kellene lennie. Annyi, hogy van elvileg egy frissebb catalyst, még azt felrakom. Őszintén szólva engem meglepne, ha hardver vagy driver gondja lenne.
-
gyikhuszar
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen kérek segítséget, de majd elirányítotok máshova.
Szóval nem régen szereztem meg az alaptudást Catia V5-höz, és nyilván nem ártana egy kicsit gyakorolgatni, szinten tartani a dolgot. Be is szereztem a programot (igen, onnan), de egyszerűen lehetetlenség vele dolgozni, annyira bugos. Eltűnnek a gombok, beragadnak az ablakok, nem lehet normálisan beállítani. SP6 és hotfix fent van. Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben, akár privátban? Még mielőtt az a kevés tudásom is elveszne.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Hobby elektronika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest