Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Aske #4215 üzenetére

    Ezt már többször megtárgyaltuk a topicban: CAD-hez Intel proci és NVidia kártya, lehetőleg Quadro, most már nem olyan drágák a belépőmodellek(500-asok) és bitang erősek. Minél több RAM (szerintem 4GB már kevés, ha hosszú távra tervezed, bár ez később is bővíthető jó esetben). Procimagok száma: ha hosszú távra gondolkodsz, akkor akár több is lehet, de nagyon lassan halad a ProE optimalizálása több magra, szóval jó ideig semmit nem fogsz a sok magból érezni. 64 biten és Windows 7-en a WF4-nek semmi problémája (ill. nem több, mint 32 biten), ezzel nem lesz gond.

    3DFan: Le lehet szedni az SP-ket, de csak ha külön, egyesével lettek feltelepítve. Bármelyik korábban telepített verzióra vissza lehet térni. Telepítőbe integrált SP-t viszont nem lehet eltávolítani.

    fLeSs: Az OCUS időt mér, de a VGA, CPU, RAM és HDD műveletekre fordított időt külön is megadja a végén. Természetesen az első kettő van legtöbbször használva a teszt során. Viszont ehhez a teszthez kell maga a ProE.

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák