Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Primogemes jóreggelt!

    Egy afféle közvéleménykutatást tartanék, mivel barátságom a játékkal elég felemás: megjelenés után pár hónappal elég sokat toltam, aztán jött egy jó fél éves kihagyás, elvoltam mással, de most megint ott vagyok, hogy sok dolog tetszik a játékban és szívesen beleesnék úgy igazán újra.

    Nem tudom rá azt mondani, hogy nem tetszik, elég egyedinek tartom az egész univerzumát, ezt a 4 fős partys cserélgetős harcrendszert, egy nagy chill az egész, tök jó kikapcsolódás, de közben meg tartok tőle, hogy az egész csak egy nagy farmolás és zavarnak olyan dolgok mint pl. most nyitottam egy 5* Ayaka-t (nem tudom ezt mindenki kinyitja-e vagy csak mákom volt) és nem tudom felhúzni, mert nincs hozzá XP-m.... szóval ezek a gatcha megkötések, hogy minden arra tol, hogy farmolj eléggé visszahúznak.
    Ha legalább lenne egy olyan lehetőség, amivel az elköltött XP-t 70% hatákonysággal ki lehetne vonni bizonyos karakterekből, akik már nem érdekelnek és át lehetne csoportosítani az újonnan nyitott használni kívánt karakterbe, az baromi jó lenne.

    A rengetek teendő is kicsit engem elriaszt, annyi féle dolgot lehet már csinálni benne, hogy nekem ez már inkább zavaró és úgy érzem nem igazodok el a játékban. Napi Q az oké, hogy alap, de azonfelül lehetne reputáció gyűjteni, lehetne haladni a különböző story szálakkal, lehetne dungeonokat csinálni, lehetne az épp aktuális eventekkel foglalkozni, lehetne nyersanyagot farmolni, lehetne abyssolni, lehetne az új területeket felfedezni, lehetne a bossokat farmolni és csak azt soroltam fel ami tök hirtelen beugrott, tuti van még egyéb is...

    Szóval érdekelne, hogy ti éppen hogyan álltok a játékhoz, én úgy gondolom csak teljes bedobással van értelme játszani vagy sehogy, annak hogy belépdesek 15 percekre naponta és nem élvezem nem látnám értelmét. Illetve a rengeteg teendő között mi a prioritás? van valami meta sorrend, hogy ha mondjuk 1-2 órát tudok rászánni naponta, akkor ebből a rengeted dologból mikre kellene koncentrálnom? mert mindenre nem tudok egyszerűen... Labda feldobva ti jöttök. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák