Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz wandor0930 #3588 üzenetére

    Én most gondolkodom rajta, hogy a Staff of Homa-t megpróbálom megszerezni. Okot hagyjuk, lényeg hogy mivel nem szóróm primot, így lényegében majd 10k primoval gazdálkodhatok, ebből már nagy eséllyel esne a weapon banner-ből egy 5 csillagos. Viszont ahogy írták fölöttem, más a pity. Event banneren ugye 5 csillagosra megy a 90. fix wish, első alkalommal 50-50% hogy ő esik, másodikra biztos. Weapon esetén viszont kettő kiemelt van, és bár ezekre 80. wish a fix, és 75%, hogy kettő közül egyik esik, de nincs garancia arra, hogy pont az esik ami neked kell. Tehát lehet hogy peches leszel hosszan.
    Amúgy aláírom azt is, hogy karaktere már mindenkinek sok van (akik kezdetek óta aktívan játszanak), és így nekik a fegyver fontossága nőtt. Viszont egy új karakter élvezetesebb, változatosabb, több pluszt ad a játékhoz, mint egy fegyver amivel "megnőnek a számok a képernyő". :U (leütni pedig 4 csillagossal is le lehet mindent)
    Nem azt mondom, hogy ne tegye senki, mert jó ha valaki adott karaktert akar erőteljessé tenni, csak ennek a többség számára kevesebb értéke van, mint egy új karakter.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák