- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
válasz kill_switch #2200 üzenetére
Oh nekem ne is mond, nagyon gáz az rng, de ezt elfogadod, ha elinditod a játékot:D
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #2201 üzenetére
A sima bannernél olyan 65-70 wishnél járok, szóval nemsoká robban a pity...
Ha nem Qiqit kapok, törlöm az egészetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Jumbozorz #2189 üzenetére
Én Bennett-et ajánlom mindenképp második healearnek. Legjobb support a játékban
@Sirandrish: én is ma lettem 48-as
@kill_switch: de jön Dragonspine. Nem nagy terület de legalább kapunk valamit. Inazuma pedig márciusban jön majd következőként ami elvileg akkora lesz mint Liyue.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Jumbozorz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2203 üzenetére
Azt hiszem utána tud majd rezonalni traveller elektroval. Várom én is.
Akkor Benett elegeti az alapanyagokat:D
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2203 üzenetére
Minden második karira rá van ütve hogy a "legjobb support"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wierra
senior tag
A karakter menüben a 'follow' opció mire jó?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Jumbozorz
senior tag
Ha rányomod a "follow"-t egy karakterre és a 4-es csapatból átváltasz egy másika, a helyére ugrik a follow a választottnak. Ugye, ha ez nincs bekapcsolva, a játék automatikusan pakolja a karaktereket egymás után. Azaz, pl a 4-es csapatból van egy Ambered, de nincs follow bekapcsolva, akkor az karakterváltások után kerülhet az első, második, harmadik, negyedik helyre(összevissza.) ha van follow, akkor az a karakter mindig a választott karakter helyére ugrik.--<uh remélem érthető voltam
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #2205 üzenetére
Hát én ezt objektívan mondom, irtó jó a heal-je és emellett két 4*-os fegyvernyi sebzés bónuszt is tud adni és tűz effektet is nagyon gyakran tudja csiholni ha shield leszedésről van szó. Nincs másik karakter aki erre képes.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2210 üzenetére
Majd felhuzom vagy 60ig, es megnezem kíváncsiságból
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Jumbozorz #2212 üzenetére
32 nap egy maroknyi karakternél úgy hogy már 80-asok? Az elég durva, jó tudni.
Én szerintem hagyom a supportokat 70 körül és csak a DPS-eket szintezem fel (majd két hét múlva kb ) , úgy is sokkal többet számít az erőben, hogy milyenek az artifactek és a fegyverek.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Mike
veterán
válasz jonnyjoker01 #2213 üzenetére
az sok? szerintem nem
mobiljátéknál egy hónap túró -
törölt tag
× While It's Warm Event ×
Napi 3 rendelés időre történő teljesítése Primogemért, különféle nehezítésekkel (ne repülj, ne mássz, ne érjen sebzés, ne fuss, ne érjen elemental hatás)
× Időtartam ×
2020-12-11 04:00:00 – 2020-12-18 03:59:59
× Követelmény ×
Adventure Rank 20× 1.2 Update Stream ×
1.2-es update stream a Genshin Impact hivatalos YouTube csatornáján
× Időpont ×
2020-12-11 17:00 -
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2213 üzenetére
Ennyire korlátoz a Resin mennyiség.
Küldikből meg innen-onnan azért fognak még beeseni XP könyvek szóval azért ez kevesebb lesz.Azért ha korlátlanul tudnál mindent farmolni ez pár nap alatt meglehetne, de hamar ki is fulladna a játék.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2217 üzenetére
Ne legyen korlátlan, de a napi 160 kényelmetlenül kevés. Értem én hogy azt akarják hogy hetekig farmolj egy karira, de ez a megoldás nem a legideálisabb..
-
Jappán
tag
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs ötlete arra, hogy hol találni sűrűbben olyan Geo kristályt amivel tudom pimpelni a Geo Statue-t? Van az az oszlopos küldetés amiben 9 oszlopot ki kell nyitni ,hogy a templom elérhető legyen. 7 oszlop megvan , még kettőt kellene nyitni, de rengeteg olyan kristályra van még szükségem hozzá . Előre is hálás köszönet!
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
saelin
veterán
válasz #44330240 #2215 üzenetére
Számomra még mindig hihetetlen hogy egy free to play anime játék ilyen jól pörög. Redditen több ezer felhasználóval többen követik mint a most megjelenő Cyberpunk-ot. Gondoltam hogy szép és jó játék lesz, de szinte egyértelmű volt számomra hogy sikeres nem lehet, mert túl "weeb" ahhoz.
Nálam a Mihoyo előlépett egy olyan fejlesztőcsapattá akiknek a jövőbeli munkáikat is szívesen fogom látni. Ez a free to play vonal nekik nagyon bejött, de ettől függetlenül szívesen játszanék tőlük egy teljes áras anime AAA játékot is. Megvan hozzá a tehetségük bőven."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát szanaszét van szórva a világban, szóval keresgélni kell. Már reputációval tudsz keresőt gyártani, szóval nem olyan nehéz
-
Jappán
tag
válasz Sirandrish #2221 üzenetére
Reménykedtem, hogy van hely ahol esetleg sűrűbben vannak A lustaságot akkor félre kell tenni és indul a felfedezés. Köszönöm!
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2218 üzenetére
Mégis valahogy csak sikerült 80as karaktereket elérned. Én pl tegnap 120 ból csináltam kristályt
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Jumbozorz
senior tag
Figyi, akinek van Zhongli mennyire tetszik? Neten elegge csalódottak a játékosok. Mas geo erősebb es van nala sokkal jobb support. Azert kérdezem,mert ha tenyleg nem olyan jo, akkor abbahagyom a wishelgeteset:D
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2217 üzenetére
Hát ezzel az egy hónap farmolási idő csak azért problémás mert van még temérdek más dolog is amire kell a resin.
Itt az én heti farmolásom, nem tudom mikor érek odáig hogy XP kártyákat szerezzek. Remélem 1.2 majd ad egy párat.
@Jumbozorz: Zhongli identitás krízissel harcol. Készítők nem tudták eldönteni mi legyen a fő funkciója és össze vissza kapott mindenféle statot, emellett nerfelték a basic attackját béta óta. Sok mindenre képes de semmit sem csinál kimagaslóan. Akármennyire is imádom a karaktert szomorúan azt kell hogy mondjam hogy skippelhető. (ha fontos neked egy karakter ereje - én továbbra is húzok rajta mert tetszik a karakter és valamennyire működő képessé is tudom tenni ningguang mellett. )
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2228 üzenetére
Persze én is érzem hogy kevés ha az embernek rendesen van ideje játszani.
Én már annak is örülnék ha a condensed resin nem lenne limitálva, mert legalább ha nincs időm játszani átvihetném másik napra.Bár hozzáteszem nekem semmi ehhez hasonló farmolási táblázatom nincsen, én nem veszem ennyire komolyan.
Minden nap igyexem belépni a napi küldiket legalább megcsinálni(primogem ), aztán ha van még időm akkor amihez kedvem van, illetve amit aznap lehet.
Ha nem nagyon van időm én akkor szoktam könyveket farmolni, az gyorsan megvan, gyorsan égeti a resint és tuti jóljön majd. -
Mike
veterán
én úgy nézek rá, hogy telefonos játék elsősorban
ott meg ez teljesen természetes
emlékszem a summoners warban egy ifritet lefarmolni is egy hónap volt, plusz kellett neki vagy 15 képességpont amiből hetente volt egy -
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2229 üzenetére
ha nem tudod elhasználni de van kék köved csinalhatsz belőle fegyver kristalyt
-
Sirandrish
Topikgazda
Utoljára talán 20 éve vettem ennyire komolyan játékot, hogy még jegyzeteket készítettem hozzá
-
Jumbozorz
senior tag
Én sokat játszottam mobilon, ahol ez a szintű farmolás az ingyenes játékoknál kéz a kézben jár. Ugye ez cross-platformos és PC-n, PS4-en ez a páros: ingyen-farmolás nem jellemző. ugye ezeknél fizetsz a játékért beleölsz 20 órát és kész. Ezért nem zavar engem a játékmenet, mert mobilosok között(ingyenes) magasan veri a mezőnyt. Ha belerakják a kontroller támogatást telóra, akkor lesz igazán jó a játék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #2232 üzenetére
2 új karaktert és 3 új fegyvert akarok fejleszteni és az elmúlt hetekben nem haladtam vele semmit, mert sosem tudtam mikor kinek mit kell farmolni. Ez leegyszerűsíti a dolgot és hamarabb letudom a játékot a napra, mivel nem kell menüket bújni, keresgélni mi kell, szitkozódni hogy már megint elnéztem egy nappal a domaint, hanem csak csinálom és kész.
Üdv. Johnny
-
Mike
veterán
válasz jonnyjoker01 #2234 üzenetére
van akinek kell ilyen, más meg elvan, majd lesz valahogy, nem siet sehová. mint pl. én
ej ráérünk jövőhéten -
jonnyjoker01
veterán
Miért sietnék? Nem értem hogy jött le ez neked Szimplán csak szeretnék új team compot összerakni abyss-hoz, új karakterekkel játszani, de ez a rendszer amit kitaláltak hogy bizonyos nyersanyag csak bizonyos napokon elérhető átláthatatlanná teszi a fejlesztésüket. Ha nem lenne specifikus napokra limitálva akkor nem kéne ilyet összeállítanom, mert akkor azt farmolhatnék ami épp eszembe jut / amihez kedvem van. Egyszerűen nem tudom fejben tartani hogy melyik napon mire van szükségem.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz KaitouP #2239 üzenetére
A permanent wishem már 80 körül jár, szóval jöhet hogy beüssön a pity végre...Qiqit akarok
Vagy egy 5 csillagos claymore-t[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sirandrish #2241 üzenetére
Meg is van...
Egy másdik sárga könyv...azért jó mert egyik karakterem sem használ könyvet akinek kéne is..
Megbosszúlta a játék, hogy már alig foglalkozok veleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz KaitouP #2239 üzenetére
Jöjjön csak, tegnap lett egy újabb 10x wish-re való, erre esett egy harmadik Razor. Egyetlen karakter erről a bannerről ami nem kell nekem. Bezzeg a tüzes csaj még nem esett, akit szeretnék.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sz_Imre
senior tag
300 Primogems összesen
5KVeIbSxDUU - (100 Primogems and 10 Mystic Enhancement Ore)
G3TQQ6TOQME - (100 Primogems and 5 Hero's Wit)
eATDgIXLD56 - (100 Primogems and 50k Mora)Kód beváltása: https://genshin.mihoyo.com/en/gift
-
Sz_Imre
senior tag
válasz Sz_Imre #2242 üzenetére
Version 1.2 "The Chalk Prince and the Dragon" Trailer | Genshin Impact - Hivatalos videó
-
Jappán
tag
Hmmm... Google account--al vagyok a játékban, Mihoyo oldalán is be vagyok jelentkezve , de mikor kiválasztom az europa szervert azt mondja, hogy nincs karakterem azon a szerveren.
Why? MegzavarodokS22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest