Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
donmackó
addikt
Felvettem köszönöm. Ám olyan mint ha a lvl 35-ös robot erősebb lenne mint a szintbeli társai. Eddig még nem sikerült megcsinálni, vagy van valami trükk? Pedig a szöszi már lvl 50, Amber kaeya noelle meg lvl 40. Még próbálkozom hogy még legyen.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
válasz donmackó #16554 üzenetére
Az electró kocka ellen Pyro, Cryo, vagy Dendro karater kell. Kerülgetni kell a támadásait, aztán ha szabaddá válik a magja, akkor ütni kell, mint az állat.
Aztán ha "legyőzted" szét válik 3 lila bizbazra. Használj rajtuk valamilyen elemi képességet, hogy megsemmisítsd őket. Ha sikerül mind a 3-at elpusztítani, akkor nyertél.
Ha nem akkor egy "kevés" HP-val újraéled a nagy kocka.
Újra le kell győznöd, és megint szét fog válni, viszont ezúttal csak azok a kis bizbazok jelennek meg amiket előzőleg nem sikerült elpusztítani.
A robotnak meg csak ki kell lőni a szemét kétszer egymás után, és akkor lebénul. -
Shiro
senior tag
válasz donmackó #16558 üzenetére
Hát ha nagyon halogatod, akkor a felhalmozott pontok miatt egyszerre több szintet is ugorhatsz, szóval jobb lesz mi hamarabb letudnod.
Minden infó a kockáról, talán segít kialakítani egy jó stratégiát.
Electro Hypostasys -
Shiro
senior tag
Gyerekek, ez itt: Mika.
Ez pedig Cooler Mika.Trailerek alapján eléggé bejön art dizájn, illetve a koncepció alapján lehet ez lesz a Genshin előzmény története.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz donmackó #16558 üzenetére
Amber charged lövése tökéletes ellene, plusz van nyuszi is ami robban. A nyuszit dobd az egyikhez utána a másik kettőt addig lődd ki. Nem tudom mennyire erős nálad Amber és milyen erős az elektrokocka azon a szinten de ha két charged lövésből meg van egy akkor mind a háromnak meg kell lennie mielőtt újraéledne.
giran~
-
Shiro
senior tag
Mondjuk én arra gondoltam, hogy az a vonat Teyvat felé tart, ahová X év múlva majd meg is érkezne.
Anno régen szerettem körökre osztott rpg-kkel játszani, de, hogy ez egy gatcha rendszerben, hogy fog működni, arról vannak félelmeim.
De bevallom Honkai szerű játékmenetre számítottam volna megfűszerezve a Genshin mechanikáival. -
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #16566 üzenetére
Igen, cooler Xingqiu.
Én a hangjára azt hittem, hogy Ventié. (Bár a kínai az tényleg ugyanaz). Bár egyes szinkronszínészek úgy változtatják hangjukat, hogyha nem tudnám, azt hinném, hogy két külön ember.Én a külső megjelenés alapján mondtam.
Az is érdekes, hogy ugyan az a koncepció mennyire eltérő egyben hasonló karaktereket tud eredményezni.
pl Hu Tao és EdenBár a kedvencem, most jól kapaszkodj!
Bennett, akinek a lánya Dainsleif, akinek a húga/klónja a Sustainer.Szóval ezek után sima következtetés, hogy Bennett a Primordial One.
-
Mike
veterán
Ma jön Ayaka bannee vagy holnap?
-
Sirandrish
Topikgazda
Shenhere érdemes húzni ha max egy Primordial Jade Winged Spear-t tudnék adni neki?
Egyáltalán kik mellé javallott?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
válasz Sirandrish #16571 üzenetére
Ayaka, Eula mellé jó, de oké cryo "DPS"-t tud csinálni bármely cryo unitból, ha komálod pl Rosariat, Chongust, Kaeyat, Dionat, Laylat pl.
Valszeg fav fog kelleni rá amúgy.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz emiki6 #16572 üzenetére
Rosariat, Chongust, Kaeyat, Dionat, Laylat PONT nem komálom egyiket se. Még Ayakat se nagyon használom, pedig neki a saját fegyvere is megvan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #16573 üzenetére
Akkor easy skip.
-
senior tag
válasz Sirandrish #16573 üzenetére
Miért nem használod Ayakát?
-
vakablak93
őstag
Na végre Shenhe....
Mióta várok rá hogy freeze Ganyu teamet építhessek a melt helyett.
Tuti wishelek rá.Csak az bánt hogy így a nagyibugyis hercegnőről ismét le kell mondjak....
Pedig amióta csak a játékba került, mindig wisheltem rá, és mindig elbuktam mindent is a bannerein, mintha el lennék átkozva az Ayaka banneren[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Most látom hogy Dionácska végre rerunt kapott Na végre remélem kapok pár konstit, jó ideje idegesít már hogy a legggyakrabban hazsnált karijaim egyike, és kevés a konstija még mindig..
-
Shiro
senior tag
Mika Wish Ritual
1. Rakj be minden mondstadti physical dps-t a csapatba. (mindenkinek legyen max az energyje)
2 Beszélj a bratyójával.
3. Nyomj el minden burstöt
4. Wish+A legjobb, hogy még a pitty elején vagyok, így ha jóféle négycsillagosokat dob be Baizhu mellé, akkor tudok majd konstellációkat növelni.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Ha sikerülne Shenhet kiszednem, akkor nem sok mindent tudnék rárakni, egy R3 Favonius működne rajta? Supportnak kéne a kari.
donmackó: gratula, és jó szórakozást a játékhoz a továbbiakban is
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #16580 üzenetére
Igen, fav a way to go.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
A tapasztalatom az, hogy a single pull-ok most nem jönnek be.
Shenhe: [link]Meg volt egy ilyen is.
-
senior tag
Ma nagyon kegyes volt hozzám a játék, a rendelkezésre álló 110 wish-ből meglett mindkét 5 csillagos kari!
0 Pity, 10 Sucrose (C6), 20 The Stringless, 30 Mika (új), 40 Ayaka!!! + Sucrose
0 Pity, 10 Fav. Sword, 20 Mika (C1), 30 Rainslasher, 40 Diona (C4)+ Diona (C5), 50 Fav GS, 60 Diona (C6), 70 Sucrose, Diona, The Flute, Shenhe!!![ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #16056 üzenetére
Némi retrospect a kijelentéseim vizsgálatára
Jan 19:
most Shenhe és Eula elengedésén gondolkozom, mert annyit vártam a rerunjaikra, hogy bevallom belefáradtam.
- Írtam, majd elengedtem őket, kihúztam Alhit, később Yelan C1-et és a 2 Aqua-t.
Febr 08:
Eula továbbra is B kategóriás, Shenhe meg nem illik a roasterembe, ráér egy rerunt még mindkettő.
szerepük miatt vagy Baizhu-t vagy Nahidát ki szeretném húzni, de ha nem sikerül azt se bánom. Eljutottam arra a pontra, hogy van egy jó roaster-em elégedett vagyok vele és teendővel is el vagyok látva egy időre.Végül Shenhe-re és Eulára (3.8) olyan sokat kell/kellett várni, hogy már nem zavar a várakozás.
Mint írtam elégedett vagyok, innentől azt húzok ki, akit akarok. Szóval rábíztam a sorsra, hogy kapok e 50/50 Shenhe win-t és kaptam. Early ayaka-t most nem kaptam. Nahidánál v Baizhunál (aki előbb lesz) megint elmegyek majd 50/50-ig, amit ha nyerek pog, ha nem, akkor még nem tudom, de egyikőjüket tervezem kihúzni. Ha Baizhu gyenge lesz, akkor inkább nahidát. 3.8 Eula-t meg akarom szerezni, ha már ilyen messzire tették.Eddig minden rendben ment, később még jelentek majd megint. Shenhenél mázlim volt, az Eula halogatása meg nekem kedvez, így végül nem is igazán kell skippeljek senkit aki kéne.
Freemogem kimutatás februárral:
-
Mike
veterán
Ayaka banner 60 wish:
1 Qiqi, 1 Sucrose, 1 Razor!, 5 Diona
B+
Ez nem Ayaka hanem Diona bannerMindegy, jo hír hogy kijött a Tchia és bekerült az extraba a Tokyo Ghostwire
A Hoyolab meg bekaphatja
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
Új pridzsektem, hogy 4 csillagosokkal csiljám meg az Abbys 12-őt.
Mivel az ide vonatkozó kataktereim nem nagyon vannak kiépítve, ezért már az macera volt, hogy eldöntsem kikbe fogom beleinvesztálni a resinemet.
Akiket összeválogattam, azokkal első nekifutásra 31 csillag jött össze.Van még mit fejleszteni.
Az A oldal úgy nagyjából rendben volt, egyedül a két jeti okozott egy kissebb fejfájást, de aztán kiderült hogy Xinyan nagyon is jó oda.
A probléma inkább a B oldal volt, főleg a Tolladkígyóval szenvedtem meg. Collei, még lábadozik szóval móst őt erősítem.
Aztán ha kell akkor Xinyant is, bár ugyan az a virág kell neki is mint Baizunak, és így is kevés van. -
Roland861010
addikt
Valaki nem tudja miért került ki a játék a geforce nowról?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #16595 üzenetére
Nem került ki, de elkezdtek mindenféle régió és platformlimitációkat felállítani GFN-nél mert közben Mihoyo elkezdett dolgozni a saját streaming szolgáltatásán Genshinhez.
Platformlimitáció szempontjából Linux-os Gefore NOW-ról kivezették teljesen és össze vissza kavarják hogy melyik régióból érhető el telefonon, windowson, macen. Magyarországi lokációval nekem Linuxon nincs, Androidon van, Windowson még nem próbáltam gyorsan lecsekkolom (újra kell indítanom hozzá a gépet, szerkesztem majd a hszt )
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #16596 üzenetére
Kifutottam a szerkből, nekem Windowson is elérhető.
Ha nem linuxról próbálod meg futtatni Magyarországról akkor azt ellenőrizném hogy van-e aktív VPN, lehet ahova csatlakozik abban a régióban tiltva van a Genshin GFN.
#16587 emiki6: nem figyeltem nagyon mostanában oda a primo mennyiségre, hogy mennyi jön, de lecsekkoltam a mobil appon keresztül, most tényleg elég szűkre van húzva a derékszíj Majd 3.6-ban jön új terület, meg maxolni tudjuk a fát (/óriás retket ) és a statue-t, az majd ad egy kis extrát.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #16597 üzenetére
De kaptunk egy valag fate-et az arkon kvesztekért visszamenőleg, amit máshol nem adtak oda.
Amúgy annyira nem volt foghíjas a február. Novemberben értem kb az aktuális tartalom végére, ezért decemberben freemo már alig jött volna, ha mailben nem kapunk annyit. Ahhoz képest a január és február jó volt.
Március lehet kevesebb lesz, mert februárban kitakarítottam az új sivatagot.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz jonnyjoker01 #16597 üzenetére
Köszi szépen!
Androidos tv boxon futattam a GN-t simán láttam most semmi...
Ott r.. akkor meg[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #16599 üzenetére
Szerintem írj a Mihoyo-nak, kérdezd meg hogy ezzel mi van pontosan, hátha jobban el tudják magyarázni. Redditen azt olvasom, hogy eltávolították android TV-ről is (mint linuxról), aztán visszahozták, aztán megint eltávolították. [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest