Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nem jön, csak tudunk majd úszni a meglévő karakterekkel megadott helyeken.
Nálam most kiverte a biztosítékot, hogy képesek bejelenteni, hogy az artifact limitet felviszik 1500-ról 1800-ra!!! Normálisak? Azért legalább kereken egy 2000 lehetne... Jön még más finomítás is itt, de ez röhejes.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz kill_switch #17703 üzenetére
Mi a francot csinálsz te annyival?
-
kill_switch
senior tag
Hát ezaz, hogy semmit... csak járok be farmolni, aztán ami jó, azt teszem az emberkére, minden más meg megy a batyuba. De már mikor nem tudom a boss után megnyitni a reward növényt mert azt írja, hogy bocs, de nincs több helyed... olyankor mindig kicsit fáj.
Lockolva van minden olyan arti ami dupla Crit-es alapból, ahol legalább egy Crit van sub-ba azt nem lockolom, de fenntartom a lehetőséget, hogy roll-nál előjön a másik Crit, minden más meg megy olvasztásba, ha épp húzok valakit. Sok dupla Crit-es van már, de hát ugye mindig van jobb, de eldobni meg mégse, mert hát na... később még jó lehet.
Ha Strongboxolnék, az valószínűleg megoldaná a problémát, de az meg annyira nem megérős, hogy hozzá sem nyúltam mióta bekerült csak 1x. -
kill_switch
senior tag
válasz kill_switch #17706 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni bocs...
Igazából 1500 artifact kimondva baromi sok, de ha leosztod, hogy 5 különböző artifact van, akkor máris ott vagyunk, hogy 300/típus és ha azt még leosztod azzal, hogy hány fajta van, akkor... nem tudom mennyi van most, 25 fajta biztos, szóval kijön, hogy olyan 10-15 db / fajta. És arányaiban még csak nem is ez a helyzet, mert a legtöbb a Gladiator-ból van meg Wanderer-ből, mert azokat hányják a főnökök. Szóval van olyan, amiből csak 2-3 db van. -
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #17706 üzenetére
De lefogadom elteszed a szarokat is.... ugy gondolod hogy jo kozben meg egy shit lesz..
en ezt mindig letudom +4 re felviszem utanna mar veszem is le a lakatot.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #17709 üzenetére
Novelni fogjak... ha jol tudom 1800-ra.
-
Mike
veterán
válasz kill_switch #17707 üzenetére
Ez a megalománia, úgy hívják
-
slimG
tag
válasz kill_switch #17709 üzenetére
Fegyvereknél meg 2000 a limit. na az totálisan értelmetlen. 1000 is bőszen elég lenne.
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
jonnyjoker01
veterán
-
Shiro
senior tag
válasz kill_switch #17707 üzenetére
De minek típusonként 300? Amikor pl az EotSF-et is érdemben legfeljebb 10 karakterre tudod rátenni?
A jelenlegi 68 karakterre összesen 340 darab kell a kölönb9ző szettekből
Típusonként rakd rá a karaktereidre a legjobbakat, tartsál meg még legfeljebb 2-3 szettre valót, a többit meg törd be nyugodtan.
Egyszerűen felesleges tartogatni őket, mert úgysem tudod őket felhasználni.
.
.
.
Aztán persze nekem is több mint 1000 db van a tarsolyomban.
---
ui: 4:55-kor vettem észre, hogy meg kéne csinálni a napikat, természetesen minden teleportál eonokig tartott a töltési idő... -
Sirandrish
Topikgazda
Az még mindig lepkefing.
Egyszer megtelik, aztán ugyanott vagy vele mint most.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kill_switch
senior tag
Nem fogom idő előtt betörni, nincs is mire, mert a jelenleg használt karaktereken már 20-asok vannak, illetve azért sem akarom, mert ha meg jön egy karakter, akinek jó lesz valamelyik, akkor nem hátrány, ha nem kell megint hónapokig egy domain-be szopni, mire össze tudok rakni rá egy tűrhető szettet. Ha jobb lenne a drop, és nagyobb élmény lenne kétmilliomodjára ugyanazokat az enemy-ket püfölgetni ugyanabban a sorrendben, akkor azt mondom oké, de így...
-
jonnyjoker01
veterán
Én mindig a limiten táncolok, legfőbb ok a FOMO, hogy mihoyo bármikor behozhat olyan karaktereket akiknek a skálázódása egyedi és más stat kombók/szettek jók nekik. Minden szetthez megtartok különböző fő statos jobb artifacteket, substatek-nél ilyenkor az EM, ER%, Crit/Critdmg/stat% a fő szempont, tehát konkrétan csak akkor kukázok ha ezeknek a kombója nagyon szarul épül fel szett specifikus szemlélettel, vagy túl sok a flat stat.
Üdv. Johnny
-
kill_switch
senior tag
válasz jonnyjoker01 #17718 üzenetére
Na, kb ugyanez. Akkor te is "megalomán" vagy.
-
Mike
veterán
válasz kill_switch #17713 üzenetére
Felesleges mert csak vicc volt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kill_switch #17719 üzenetére
Ha nem is megalomán, de tényleg nem normális ez. Lehet terápia szerűen ma ha hazaértem bedarálok mindent CW dobozba, hogy legyen már egy szettem belőle Hu Taonak
Wanderer banneren a 262 húzás is kicsit terápia szerű volt, átváltottam "leszarom, lesz ami lesz" üzemmódba hozzá Itt is ugye megvolt a FOMO, hogy "de mi van ha valami nagyon fasza karakter jön akire majd nem fogok tudni húzni emiatt".
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17721 üzenetére
Fog de szard le, fel ev mulva is lesznek jo karakterek.
-
Mike
veterán
Redditen kérdés, szereted Paimont? Olvasva a válaszokat, a többségnek igencsak elege van belőle
Genshin_Impact sub
-
kill_switch
senior tag
válasz jonnyjoker01 #17721 üzenetére
a legutóbbi c7-es keqing nullázással én is átálltam arra, hogy b@szok rá... úgy is mindenkinek lesz rerun, ha nem előbb, akkor majd utóbb. Felesleges a pörgés.
-
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #17725 üzenetére
Akkor neked van egy OP karaktered
-
duvi
nagyúr
A kódok 2023. augusztus 5. reggel 6-ig érvényesek!
3BRLL59ZCZKD (100 primogems 10 mystic enhancement ores)
WA845MQHUHKH (100 primogems 5 Hero's Wit)
ZT8MLL8GCYKM (100 primogems 50k mora) -
CJ4567
nagyúr
válasz kill_switch #17725 üzenetére
Én tegnapelőtt kihúztam Wanderert, pár órára rá bejelentik, hogy Special Program 4.0. Hát jó
No Sana No Life
-
xeon forever
addikt
Sracok Wandered BiS weaponjat van ertelme kihuzni ha van R5 Withsith?
Egyebkent Augusztus eleji allapot.
Most epp Chongjung alakul lvl90 fele. Remelem par nap es kesz o is. Kovi update elotteeg Kaeya a cel a regiek kozul, es a lista csak bovulni fog, szoval ertelmes szintre hoznin oket Jo macera, de csak meglesz.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #17729 üzenetére
Csak akkor ha szeretsz vele jatszani, ugymond Wanderer main vagy es ezert cserebe bealldozol mas karatereket is.... ha nem akkor nem erdemes es elegendo a Widsith.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #17729 üzenetére
Nem igazán, nem orbitálisan sok erőben a különbség a kettő között (~10%).
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
Koszi sracok. Akkor a kiepitett pityt meghagyom Fontainre, gondolom az 5* karakternek szintugy lesz BiS weapon.
Es egyebkent mas karakter tudna hasznositani? Pl Yae? Esetleg vmi linket tudok ahol Jo osszehasonlitas van mielott teljesen lemondanek rola.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #17732 üzenetére
Yaenek egyaltalan nem jo..... onfield karakterekhez illik... talan meg Ninnguangot tudom elkepzelni ha Echoes set van rajta. Annyira Wanderer BiS hogy szinte csak neki jo.
Beirod yt-ra Wanderer catalyst comparsion.... nekem Lost Prayer van az is bitang jo neki.
-
duvi
nagyúr
Eddig leginkább csak olvastam a topikot és a kezdeti segítségetekkel, illetve haverom útmutatásai alapján sikerült elég jól elboldogulni a játékban. Sikerült behúznom Wanderert (C1) a mostani bannerről és szeretnék ráépíteni egy csapatot. Annyi megvan, hogy Faruzan (jelenleg C3) és Beni (jelenleg C5) a két legajánlottabb karakter mellé. Az lenne a kérdés, hogy érdemes-e betenni melléjük Kazuhát (EM-re van építve és C1), vagy van-e jobb karakter az alábbi felhozatalból?
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #17739 üzenetére
Egyebkent meg egy Childe is eszembe jutott mert ha triple crowned Wanderer, akkor o meg a normal Atk -t 11-re tudjak emelni...
Hutaoval ki is probalom egy kis talent emeles utan a napokban
Wanderer-Faruzan-Childe-Hutao team szerinted?[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
duvi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17739 üzenetére
#17740 xeon foreve
Akkor Kazuha másik csapatba kerül. Mindkettőtöknek köszi a segítséget! -
duvi
nagyúr
válasz xeon forever #17743 üzenetére
Sajna belőlük csak Kazuha van meg.
-
xeon forever
addikt
Lesz Rerun, ne aggodj.
Kokomit meg 4 napig kiszedheted.
Nekem az egyik farmolos accon multkor vegre volt egy olyan wish, hogy 1 honappal az 5* banneres Kari utan a kovetkezo single is 5* banneres Kari volt. Idaig csak urzu7 nel lattam ilyet itt valamikor.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #17741 üzenetére
-
xeon forever
addikt
Hutao ultija tesz az ellnre pyrot, Childe meg Emelia a normal atk-t lvl10-rol 11 re, 4pcs Anemo set wanderen meg csokketin a rest ami eppen van. Pl Hutao par masodpercenkenti pillangoja vagy mi a fasz, wanderen eleg gyors normal atkja megemeli. Szal kb két dps-bol csinalsz supportot.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #17748 üzenetére
nemjo hidd mar el. feligmeddig Wanderer mainkent, mindent kiprobaltam....
Wandererre amugy sem jo a Viridescent... az supporta kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest