- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Turbolada II #15252 üzenetére
csak story:
én a sportdirectbe vittem vissza, a dunlop munkavédelmi bakancsot, 4 hónap után, azt hiszem a ragasztásnál ment szét, vagy mittudomén már, nem az a lényeg
mondta, hogy vásároljam le(épp nem volt kedvem baszakodni, a pénz visszával, meg amúgy is volt mit venni), és megjegyezte, hogy úgy tűnik, hogy ez a cipő nem bírja azt az igénybevételt, amire én használom, és válasszak másikat
köpni nyelni nem bírtam, nem akartam belefolyni, hogy ez munkára van, és méretre, tehát nem egy 60kg os gyerek cipőjét hordom.
Persze, azt a bakancsot is már cserélték 2h ónapos korában ugyan azzal a problémával.
Aztán vettem egy másik modellt, az bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest