Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz cs.zs. #79890 üzenetére

    Nekem KH kolléga ajánlotta, hogy maradjak az Asus-nál, (idézve ha kifogod a jó szériát nem bánod meg). Igaza lett. Amúgy én is Lenovo-t vettem volna. Az új széria Asusnál (2022) az én tapasztalatom szerint ég és föld. Nem hangos, nem "annyira" melegszik, át lett dolgozva. Foglalkoztak vele, ezt az első perctől éreztem. Ezt leírják az oldalukon is, de tényleg van benne valami, de ebből se mindegy melyik. Én kifogtam egy pocsék szériát. Egy betű, egy szám eltérés, valamint legújabb 2022 széria és zongorázható. Itt ebben a topikban a Lenovo az isten, és az Asus a feketebárány. Ebben tény van is valami , belefutottam a trágyába velük (saját tapasztalat), de ha megnézed a külföldi fórumokat mit írnak a Levono gépekről úgy kollektíve, az sem vevőcsalogató. Mondom nekem a gombon volt a kezem Lenovo ügyben ők is tetszenek (meg hát rajta van az összes gyári Ducatin, és az is mennyire menő). De az Asus féle design mellett nem tudtam elmenni. Kilóra megvett már alapból külsőre is. Ezért meg KELLETT próbálnom még egyet és bejött. Legjobb gépem ever.

    Az Asus megérdemelten van köpködve, mert igen tényleg. Ejnye-Bejnye!
    A Lenovo viszont túlságosan van hypeolva, és bizony hibaszázalék ott is van.

    Nekem a TUF/ROG vonal adta azt amire vágyom. Egyszerűen ott találtam meg design, kialakítás, marketing, közösség, kiegészítők, azt amit a ROG életérzés ad. Ez az ami nekem kell. Árban pedig pontosan tudtam meddig mehetek el, mire kell a gép FHD/60, konkrét címek. Semmi vérpisti ultra settings. Semmi vadulás. Kompromisszumokkal, tudatosan. Garanciában pedig csillagos ötös. Elismerték a hibájukat, és azonnal küldték a zsír új, gépet amire rá sem kellett fizetnem. Az a Ryzen ami meg ebbe van (A17) nem e világi az biztos.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák