Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    addikt

    válasz simi2176 #79877 üzenetére

    Hali
    Nem egyszerű. Tulajdonosként azt szeretnéd, ha minél drágább lenne, vevőként meg persze olcsón kellene hozzájutni. Meg kell nézni hogy hogyan alakult az új ára az elmúlt 1-2 évben. Figyelembe kell venni azt is, hogy a használt boltokban milyen fosokat lehet venni gyakorlatilag új laptopok áráért.

    Ha az adott gép ára a boltokban folyamatosan emelkedett, és most is nő, akkor az egykori új árának 90-100 %-a is elkérhető érte. Ha a boltokban stagnáltak az árak, akkor kb 75-80%-ról lehet beszélgetni.


    magánvélemény: abban az árkategóriában a Lenovo Legionok sokkal jobbak, ne vegyél TUF-t. 3 db fiúgyermeknek + nekem (apának) cserélgetjük a laptopokat évek óta. Volt itt Lenovo Ideapad Gaming, Acer Nitro, Asus TUF, 200-400 e Ft között mindent végigpróbáltunk.
    (mindenkinek mások az igényei, nem ugyanaz a prioritás)
    Nekem pofás, mutatós könnyű gép kellett, ezért lett Vivobook, Screenpad 2.0
    Egyetemista srác is rájött, hogy kicsi gép kell, mert állandóan hozza-viszi, TUF-ról váltott ROG FLOW X13-ra. 2 db szakközepes kolis gyermek pedig Lenovo Legion jelenleg is.

    a Legionok sokkal halkabbak mint az Asusok
    a Legionoknak van a saját árkategóriájukban legjobb kijelzőjük
    a Legionoknak van legnagyobb akkujuk (80 Wh)
    a Lenovok vigyáznak legjobban az akkura (elhasználódás alig)
    amikor egymás mellett volt a 10300H+GTX1650 Legion vs ugyanilyen Asus TUF, akkor a Legionon 20-30%-kal nagyobb fps-sel ment ugyanaz, nagyobb fényerővel, kisebb zajjal...

    ...itt kérem mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák