- Windows 11
- Bocsánatot kért az Apple, mert nagyon mellélőtt a legutóbbi reklámjával
- AutoCAD
- Már nem hisz a nagy európai EV-forradalomban a Ford
- Visszavonta az Intel és a Qualcomm Huawei-hez kiadott exportlicencét az USA
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Sokat fogyaszt az AI, egyre több az adatközpont, kell az atomenergia
- HBO Max & OD topic
-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz parandroid #54039 üzenetére
Otthon nehéz, mert nincs meg a hőfok, a kemencében sült pizza az igazi. Azért az éttermi pizzák 2/3-a annyira rossz alapanyagból készül, hogy simán versenyzik velük az otthoni is. Én Tapolcán és Egerben ettem eddig jó pizzát. Veszprémben megyek valamelyik nap egy új pizzériába, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Hi!King
őstag
válasz parandroid #54039 üzenetére
Kritikus pont lehet a tészta, mert itt a közelünkben a korlátozások idején nyílt egy kiszállítós hétvégi pizzéria, és egyik pénteken vagy szombaton megjelent egy cikk róluk valami gasztroblogon, erre nem tudták teljesíteni az összes megrendelést, mert allítólag kell 48 óra, amikor áll a tésztája, és mikor hirtelen rájuk zúdult a sok megrendelés, már nem volt elég tészta előkészítve. Azért említem, mert ők tényleg igazan vékony tésztával, és minőségi feltéttel dolgoznak, kettő lelkes, főállasban nem vendéglátós csinálja, egyikük tanár, és úgy kezdték, hogy mindennek utánanéztek, hogy mit hogyan kell, és tényleg nagyon jó pizzát sütnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest