Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    Futottam egy újabb kört a Soekris 1541 DAC-kal
    Először a leggonoszabb módon az asztali pécére kötöttem rá 2 méteres printer kábellel, alap Tidal beállításokkal. Másodszor a PhoenixNET - Zenith MkIII - Phoenix USB volt a kiszolgálja. Az első az olyan amilyen. Ha azzal valami jól szól az tényleg jó cucc.
    A második pedig az egyik legnyugodtabb hangú digitális forrás amit eddig hallottam. Kb mint egy jó LP játszó. Hát az sem kedvezett neki. Főleg úgy hogy előtte egy Hugo TT2 volt bekötve és a fülemben még annak a hangja volt.
    Harmadiknak az RPi-t ROON végpontként szolgálta ki a Zenith. Ez így már eléggé élénk lett és ez meg is tette a magáét. A Soekris nem igazán kápráztatott el eddig de így már elég hallgatható. Persze megint gonosz voltam mert egy DT880/600-as fejest dugtam rá. Valószínűleg ez is kedvez a magasba húzó karakterével, de a kis belső erősítője elboldogul vele, pedig nem egy nagy szám. Inkább funkció mint értékelhető hangkeltő. Így érzek egy kis grízességet a magasokban, de egyébként összességében szerintem szerethető és hallgatható hangot kaptam.

    Esetleg ezüsttel próbálta valaki párosítani?

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák