Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz s4tch #95487 üzenetére

    Köszi a tippet, majd utánanézek. Csomagban nekem még mindig jobbnak tűnik a DX3 Pro+, a távirányító és BT miatt, persze kérdés, hogy szól. Az egyik teszt szerint erőtlen a basszus kicsit, a másik szerint odaver, de persze mindenkinek más a füle, és a felszerelése. Ezt a szubjektív kinek mi az erős dolgot már egyszer megszívtam egy AT M50x-el, amit vissza kellett küldenem, mert konkrétan hányingerem volt a sok mélytől.

    Alapvetően az SMSL Magic DAC-hoz tudok hasonlítani, ami nem egy nagy eresztés, de kellemesen szól. A DAC mögött egy Magni van, azon meg egy DT770 Pro vagy egy HD600. Ez két más karakterű fejes, de mindkettőt szeretem, és az lenne a kívánalom, hogy a HD600 se szóljon túl vékonyan. A Magic+Magni ezt tudta. Ha túl sok a mély, akkor a DT770 Pro lesz túl sok, ha túl kevés, akkor meg a HD600 lesz vékony. Nem tehetek róla, ez a két fejes kényelmes a nagy fejemre, és szeretem is a hangjukat.

    Szóval egy inkább melegebb karakterű, méllyel is rendelkező DAC-ot keresek, de semmiképpen sem világos hangút. Legyen gyors, pontos, és részletes.

Új hozzászólás Aktív témák