Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz NEXUS-6 #86262 üzenetére

    "Adott MQA kompatibilis eszközön az MQA fájl azonban tényleg jobban szól, mint a TIDAL más formátumú anyagai. Ennyi tudható és pont." És ez honnan tudható? Ki végzett ilyen kísérletet?

    "Ismétlem, szóval van egy szint és ahogy a cikkben is szerepelt, ez nem egy audiofil szint, ahol az MQA kompatibilis eszközökön lejátszott fájlok SOKKAL jobban szólnak, mint a TIDAL nem MQA anyagai." Na és ez honnan jön? Még maga az MQA szövetség sem volt soha hajlandó demózni szakértők előtt, vagy éppen kiállításon, hogy ugyan annak a fájlnak a két változata között mi a difi. Pont ezért kellett hekkelni.

    A legtöbb gyártó nagyon nem akar egy olyan fekete doboz cucchoz licenszet venni, mint az MQA. Pláne, hogy a legtöbbük szerint átverés. Ezt az MQA és a kiadók kontrollálatlan és hasbaakasztó hamis marketingje kényszerítheti ki, ha egyszer iparági standarddá válik, vagy tényleg kijön a matek.

    A júzer nem kap jobb minőséget. Pont ezt, vagy jobbat kapna, ha a44.1-es fájlt átküldené egy túlmintavételező DAC-on, mint ahogy rengetegen csinálják is, de akkor tudni lehetne, hogy hol, és mi történik.

    Ha Goldensoundra gondolsz, aki a videót felöltötte,akkor ő nem minősített. Tényt közölt. Nagy difi. És ha nem lenne igaza, akkor már a csapból is az MQA cáfolata folyna. De nem folyik.

Új hozzászólás Aktív témák