Új hozzászólás Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    Üdv!

    Bocs, hogy megszakítom a szokásos vitát, de úgy néz ki, hogy a centrance dacportable-m haldoklik. Éjszaka 2 pont volt az aksiban, kikapcsolva itt hagytam, de reggel már csak 1 óra töltés után sikerült csak bekapcsolni. Anno a centrance azt írta drop-n, hogy aksi nélkül is működni fog, ha egyszer meghal, uh ez kifejezetten nem tetszik.
    Emellett viszont recseg a hang és néha elmegy. Az usb kábelt mozgatva van olyan pont, ahol újra rendesen szól, de a csatlakozón nem látszódik semmi. Más kábellel is ezt csinálja.

    Ha beadja a kulcsot, akkor milyen alternatíva van, amit laptohoz tudok használni, hasonló a hangja (kissé meleg, de részletes), meg tud hajtani normálisabb fejhallgatókat is (pl. yamaha mt5, nad hp 50, esetleg HE400), nincs benne akkumulátor és vagy normál méretű usb anya bement van rajta (mint a musiland 02-n) vagy usb stickként használható normál usb A vagy C apaként. (pl. dragon fly)
    Munkahelyen szeretném használni laptophoz és a nap végén elpakolnám (vagy vinném magammal), így külön táppal rendelkező cucc nem érdekel. Mobilos kompatibilitás sem érdekes.

    A keretem valahol 50-100k között van.

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Új hozzászólás Aktív témák