Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz HUNNIA1920 #75492 üzenetére

    A TMP ANT D/A nem egy specifikáció köré épült, hanem két technika köré. Az egyik a különleges csöves erősítőrész, a másik a Philips 1543 DA. Ez utóbbi egy régi DA, ezért tudja csak a CD specifikációt, de egészen egyedi hangú, pláne NOS szűrő nélküli kivitelben. Lehetett volna akár 1541-is, de a 43 jobban passzolt az erősítő karakteréhez.

    Hogy milyen DA-kat meg CD játszókat hallgattam korábban? Sok Marantz, AN CD 2-3-3.1, AN DA-k, Kondo DA, Regák, Heed Obelisk DA, TC Konnekt, NAD, Centrace, Accuphase, Naim, Devialet, Arcam, Cambridge, meg még amire nem emlékszem.

    Amire nagyon is az a 47 Lab volt, a Sanyo alapú CD mechanikával, meg a 1543 alapú NOS, szűrő nélküli DA-val. Ebből a Flatfish is rettentő közel állt hozzám, meg a Shigaraki kivitel is. Egyfelől nagyon realisztikusan szóltak, másfelől egyáltalán nem bántóan, nagyon hosszan hallgathatóak. Kipróbáltam a 47 lab Shigaraki USB-s DA-jat, na az béna volt, gondolom a korai USB interface miatt. Viszont a Sparkler CD és DA, ami erősen épít a 47 Lab koncenpcióra, hozzám szintén nagyon közel áll, szerintem nagyon jó. A TMP ANT DA ez a szint, az egyik ebben, a másik abban jobb, nem hirdetnék győztest a kettejük között, de nagy előnye, hogy a 47 lab vagy a Sparkler csak egy bemenetes DA-t kínál, míg ezen váltani lehet a koax, az USB és az optikai között, így CD-t, számítógépet és tévét is tudom vele integrálni a hifibe, és hát sokkal olcsóbb is.

Új hozzászólás Aktív témák