Új hozzászólás Aktív témák

  • I.T.E.M

    senior tag

    Üdv Hölgyek, Urak!

    Szerintetek megérné beruházni egy ifi ipurifier 3-ba pl egy AQ JitterBug-nál sokkal többet ér ?
    Jelenleg egy Mac mini-re van kötve egy Pre Box S2 digital AQ Forest USB-vel és van mellette egy Denon PMA-60 is, de az most szervízben van, valamiért megadta magát az erősítő áramkör.

    Analógról - digitálisra pedig egy Korg DS-DAC-10R lesz befogva.

    A mac mini tápja és usb ellátása nem tudom mennyire jó vagy átlagos, erre gondolom az apple se nagyon figyelt oda. A másik pedig van egy pc is, amiben egy viszonylag jobb gigabyte alaplap van, aminek van USB DAC-UP 2 portja is két darab. Erre írja a giga, hogy kimondottan stabil és tiszta usb jel és stabil tápellátás jön ki rajta. Van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel az USB DAC-UP 2 portokkal az AQ JitterBuggal és esetleg az Ifi féle USB szűrőkkel ?

    Részlet a giga oldaláról:

    "Az AORUS jelentősen továbbfejlesztette az USB DAC-UP technológiát és bemutatja az USB DAC-UP 2-t!
    USB DAC-UP 2 krisztálytiszta, áthallás nélküli, alacsony zajszintű feszültséget kínál, és mostantól a feszültségesések kompenzálására is képes.
    A Virtuális valóság úttörői és a gamerek biztosak lehetnek benne, hogy drágán megvásárolt eszközeikkel semmiféle csatlakozás- vagy működésbeli gondjuk nem lesz. Az AORUS USB DAC-UP 2 gondoskodik a stabil, tiszta áramellátásról akár nagy fogyasztású gamer perifériák esetén is.
    "

    Kicsit hosszú lett, de remélem azért még emészthető ?! :)

    Köszi a választ. :R

    [ Szerkesztve ]

    日本 - ダイレクトストリームデジタル

Új hozzászólás Aktív témák