Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz YceBear #61401 üzenetére

    igen, tudom kiről beszélsz. mindig újraregel, és árulgat egy nemlétező cuccot...

    sanskrit 6th-ja sok embernek van. nekem először a magic-et javasolta Bodz (valami 70 font volt), és őszintén szólva nekem ez kell hangzásban. tiszta, erőteljes, rendben is van. a pro-t azért rendeltem, mert azt gondoltam, előrelépés, de szívesen bemásolom neked a véleményem róla alant, hátha segít. a sanskrit 6th-ben más dac van asszem, tehát annak biztosan más a hangja.

    úgy döntöttem, nem gyötröm magam tovább a hallgatózással... :) nem is nagyon van időm kísérletezgetni a meló mellett, és igazából egyedül akkor hallanám a különbséget a magic és a sanskrit pro között, ha mindkettőt ugyanarról a kábelezésről hallgatnám... de annyira minimális a különbség, hogy nem sok értelmét látom annak sem.

    szóval azt hiszem, megegyezek egy döntetlenben :D

    az biztos, hogy - számomra - elég jól szól mindkettő, és bár tényleg van egy minimális különbség, mindkettő prémium terméknek készült a kategóriáján belül, és gyanítom, hogy a sanskrit pro-t a vmv magic mintájára készíthették (ugyanaz a cmedia chip, ugyanaz az AK DAC chip, csak a sanskrit pro-ban az 1 évvel későbbi modell), kiegészítve a fejes erősítővel és a lineáris táppal. talán azzal még rá is verne a magicre.

    így viszont azt mondhatom, amit eddig:
    - a magic hangosabb (6 dB-t vettem vissza a foobar-ban ugyanahhoz a hangerőhöz)
    - a magicben kicsit jobban kiemelt a mély, és határozottabb
    - a sanskrit pro hangja kicsit lágyabb alul is, és felül is
    - a magic hangja feszesebb, felül egészen kicsit élesebb is
    - a magic kicsit jobban részletezi a hangot, de csak nagyon kicsit

    és ennyi. ez is csak akkor jön le, ha az ember tényleg figyel, ugyanazokat a részleteket hallgatja meg többször egymás után.

    ettől függetlenül a magic marad a gépnél. nem kell ki-be kapcsolgatni, és úgysem lehet semmi másra használni, csak külső hangkártyának. plusz kevesebb helyet is foglal.

Új hozzászólás Aktív témák