Új hozzászólás Aktív témák

  • Killerbeat

    tag

    válasz bigmasterg #5563 üzenetére

    Köszönöm válaszokat!Én lenny begining!

    De hát ez nagyban függ felhasználástól nem?
    Pl Nem mindegy hogy egy koncert felvételt halgatsz 1 sztereó fülessel.Meg egy 5.1-es hangrendszeren.Vagy ugyanez filmnél.
    Nyilván hogy 5.1 rendszerre annyi kimenetet kell erősíteni arra hangszóró és kúszik felfelé az ár.Csak érdekelt hogy nem létezik olyan rendszer megfizethető áron vagy ha csak nem csinálsz magadnak ami mind fülest mind a hangszóró rendszert kiszolgálja és mindezt minőségben.Vagy ha ez létezik annak borsos ára van.

    #5661
    Én nem akarok senkire semmilyen véleményt ráerőszakolni.Én pusztán kiváncsi vagyok különbségre egy ilyen füles erősítő és egy minőségi házimozi jack dugo kimenet különbségére mit hagy el belőle stb.Továbbá azt hogy egy mezei emberke ezt meg is tudja e különböztetni?
    Csati kérdés az érdekes én is ezen filóztam mert ugye akkor csak simán kikéne hagyni helyet neki max körbevágni de nem lyukasztani ki.

    De én simán vevő lennék rá hogy meghalgassam különböző összeállításokat hogy melyik jobb és mennyivel.Mint pl amit linkeltetek bolt amiben elég sok profi cucc volt és ellehetne dönteni mi kell az embernek.Mert ugye nem mindenki ennyire hozzáértő mint ti akik már a szakma minden fortélyát kivülről tudjátok.
    Ui:Naam show pl elég jó ilyen szempontból nem?Csak kicsit messze van.(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák