Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Jim Tonic #31233 üzenetére

    Én meg csak annyit mondtam, hogy nem biztos, hogy van értelme 10k alatti DAC-nak.
    Nem is akart senki meggyőzni arról, hogy feltétlenül van. Én is csak annyit mondtam, hogy nekem nagyon sokat hozott "zajosságan" már egy olcsó DAC is. Hogy ettől jobb lesz-e? Nem tudom. Nekem biztosan igen. Hangminőségben/hangzásban viszont nagy valószínűséggel nem. Ezért nem is használok ilyet nap, mint nap, arra ott (lesz) a jobb rendszer. Ezt csak úgy játszásiból vettem.

    Én nagyon háklis vagyok már a legkisebb hallható zajra is, mivel nem megy mindig 100%-ban jel a fejesbe, mert például váltogatok a számok között stb. Én ilyenkor falra másztam az alaplapi hangkariktól pedig volt már vagy 40 alaplapom. Volt köztük nagyon-nagyon jó is, de szinte mindegyiknél jelen volt valamilyen hallható zaj, pedig nem egy, nem kettő fejes erősítőm is volt ez idő alatt, tehát azt sem lehet mondani, hogy azzal volt a baj.

    Nekem nincs túl jó fülem, mármint sok esetben nem értem egy-egy eszköz körül a hype-ot, mert én nem hallom/hallottam jobbnak, mint a saját cirka 100k körüli láncomat. Szóval ez is egyéni ízlés kérdése. ;)

    Természetesen, ha ténylegesen feljebb akarsz lépni minőségben is és nem csak "zajosságban", akkor venni kell jobb DAC-ot. Most volt (újra) HRT MS2+-om 65+k volt és tényleg nagyon jó volt. Most eladtam és szemezek nagyon erősen az Impact Twin-nel, de ez meg már ugye 85+k. Szóval neked kell eldönteni meddig akarsz elmenni.

    Volt már többször szó itt ajánlott DAC-okról, azok közül szemezgess, kereső biztosan kidob jó pár találatot "ajánlott DAC" kereső kifejezésekre.

    És igen, kell neked a jobb DAC. :DDD
    Előbb-utóbb úgyis megfertőződsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák