Új hozzászólás Aktív témák

  • tjozsi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Bkercsó-tól vettem egy kisDAC-ot, amit meghallgatva igencsak elnyerte tetszésemet. Eddig privátban leveleztem Vele, többek között az alábbit:

    Hát mit mondjak: rohadt jól szól!!!
    Van némi összehasonlítási alapom. A PC-m igencsak jó hangkártyával rendelkezik, valamint egy Ethosz Audió mini DAC volt eddig hallgatózásaim alapja. Jól szóltak, de ez magasan a legjobb.
    A fejhallgató erősítőm csöves, PCL86-okkal, visszacsatolás nélkül, külön erre a célra gyártott kimenő trafókkal. Természetesen a táp is csöves, fojtótekercses szűréssel, hallható brumm teljes kivezérlésnél sincs. Fejhallgatóm Sennheiser HD595.
    Biztos van ezeknél sokkal jobb felszerelés is, de most megint egy ideig elleszek velük, köszönhetően a kisDAC-nak.
    Zenéket az iTunes-ről töltögetem, valamint CD-ket rippelek be Nero-val. Tervezem az Exact Audió Copy-val való rippelést, azt mondják, hogy az az igazi.
    Köszönet mégegyszer és üdv: tjozsi

    Majd rám ripakodott:

    Ha van kedved, ne szégyelld a többi érdeklődővel is megosztani a fórumban!
    Azt a csöves tápot megnézném. Hallottam már ilyenről, de még nem láttam.

    Na ezért vagyok most itt!

    Lévén igencsak öreg motoros, az 50-es évek elején kezdtem el "DIY"-kedni, csak-hát akkor már jött a tranzisztor és a forrón izzó csöveket egy-kettőre elfeledtem, annak ellenére, hogy az egyetemen majdnem kizárólag ezt tanultam.

    Aztán a 80-as évek végén beleuntam a félvezetős hangba, azóta szinte kizárólag csöves cuccokkal foglalkozom. Azért csöves DAC-ot még nem tervezek építeni.

    Van két csöves és egy fet-es fejhallgató erősítőm, készítek fényképeket és megosztom Veletek!

    Üdv: tjozsi

Új hozzászólás Aktív témák