Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz contaxg #10794 üzenetére

    Így van. Ráadásul a HRT ára + az azóta megtakarított pénzemből léphetek feljebb is, lejjebb is. Tehát újra szabad a vásár. Én szeretem cserélgetni az eszközeimet és minél több mindent kipróbálni.

    Még nem történt döntés, tehát nem "vásároltam be" másik DAC-ból. A fenti típusokat, csak mint elsőre eszembe jutó példákat hoztam fel. ;)

    Aztán a végén lehet megint nálad kötök ki, de akkor már nem MS2+-ra. Igazából arra jutottam, hogy nekem abszolút overkill volt a HRT a Slux HD660 mellé (amit viszont biztos nem cserélek le, mert elégedett vagyok vele, bár a DT880 böki a csőrömet), ezért is lépek kicsit "vissza" a lépcsőben, és veszek valami "kisebb" DAC-ot.

    A fennmaradó összeget pedig inkább egy erősítőre költöm, mivel most nem elég, hogy DAC nélkül vagyok, de még a hangfalaim is árválkodnak, 2 hónapja vissza kellett adnom az erősítőmet sógoromnak. :(( A Presenter persze még megvan, tehát fejes erősítőm van.

    Deadzone gondját fogja viselni. Vigyáztam rá, hogy igényesnek adjam tovább. Ezt bizonyítja a fent belinkelt kép is amit csinált. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák