Új hozzászólás Aktív témák

  • lapalapa

    senior tag

    válasz CoroStar86 #101966 üzenetére

    Az usb szűrőkkel és wtfplay-el (ha összehangolod a daccal rendesen), lesz a legjobb laptopról a hang, de kényelmetlen és csak helyi zenét tudsz vele hallgatni.
    Nem hallottam de tippre az spdif-es auralic durván más kategória lehet.

    Fehér_ember:
    sboosterrel vigyázni kell, én jól megszívtam. Jó tervezés, botrányos kivitelezés. Rátesznek a stab ic-re egy 4x4 cm-es "hűtőbordát", ami 2-3A-es terhelésnél, tűzforró lesz, mindezt egy rosszul szellőző házban. Melegben elment a basszusom, hűvösben kicsit jobb volt, de nem az igazi, mert a stabilizátor leszabályoz, ha melege van, szegény dacom nem kapott elegendő áramot. Szét kellett szednem, kapott nagyobb hűtőbordát, ami még mindig kicsi, a bordára meg egy kis ventillátort hangtalan üzemmódban (12V-os, 10V-ról megy).
    (Tanulság, ha analóg tápunk van és tűzforró üzem közben (belül), akkor esélyes hogy nem ad ki elegendő áramot, hiányos lesz a hang.)
    A tápban van több tekercs, kondi, amik vékony drótlábon fityegnek, meg lehet őket pengetni mint egy húrt. Mindegyik a saját rezonanciáján beleénekelget a tápfeszbe, amit hallgatok. Ezeket is rögzíteni kellett. Szóval be kellett fejezni a félbehagyott terméket.
    (Régi hifi cuccokban még rögzítették az alkatrészeket vajon miért..)
    Így már jó.
    Az újabb továbbfejlesztett verzióban (fotóról) ugyan ezek a hibák megmaradtak, ok aranyozott a nyák meg ezüst van a forraszban, csak a lényeg hiányzik.

    Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák