Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    Most canont probalom, bt/wifin csatlakozom, es eleve csak azokat a fotokat kuldom at, ami erdekes, nem a lrban valogatok.

    Az r6 20mp csomagolt rawjait a lighroom konnyen viszi a ket eves ipad pron (m1, 8g ram). Szvsz az ipadet kozelebbrol hasznalom, mint a macbookot hasznalnam, igy nagyobbnak erzodik. A macbook eszembe se jutott a sajat kijelzojen.

    Desktopon 34 col, de megis meglepoen jol be tudom allitani ipaden. Neha az ipad zoomja fura, neha mintha beragadna a kepfrissites, bizonyos teruleteken, az elessegben igy bizonytalan vagyok, a 34 colos monitoron azonnal egyertelmu, hogy ez eles van nem. Erre vmi tool jo lenne ipaden.

    A fuji 40mp rawjaival hogy fut a lr ipaden?
    Pennel jobb lehet? Sose probaltam… de itt adna magat.

    Meg otthon csinalok egy canonos elemzest, csinaltam harom sorozatot - mert a vaz tok jo, es az arahoz kepest az 50 is bejon, de a 35os neha furan homaly, lehet a stabja kavar be, vagy mittomen, de ha nem gyoz meg monitoron, visszakuldom az egeszet, es veszek egy xt5ot.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák